Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Спијам попет часа на ден. Немам проблем.

За мене све под 8 саата е малце, најубаво се осеќам после 10 саата спиење, најверојатно затоа што често се будам додека спијам . Не е лошо и анкета да се стави,нели.

vo vikendite spijam po 12-13 casa ... a preku nedelata mi se sobirat okolu 7 casa spienje :S

Зависи дали е недела или викенд. Ако е преку недела тешко да се спие дневно повеќе од 5-6 саата, ама кога иде викенд наплаќам па спијам по 10-12 саата:)

хммммм зависи кога како, али знам да спијам и два саати, а знам и да се заборавам и да спијам 10 саати(тоа кога имам време).....најчесто рано легнувам, под рано мислам 24 часот, некад и покасно, накај 3, али воглавно порано легнувам заради школијата хахахха

минимум 10 часа

Летово ме фати еден период кога воопшто немав потреба за сон, па спиев по 2-3 часа со сила. Сега се молам да се врати тој период:) Деновите ми беа многу подолги:)

Зависи од денот и од обврските во истиот. Обично спијам по 10 часа кога имам време, а кога немам доволно спијам по 6-7 часа, а некогаш и воопшто не спијам по неколку вечери :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom