Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
На вечер ко ќе легнам негде 12 до 14 сати, насколо ак ми се дајт можност на некој час и поручек еден или два сати

Porano mnogu me fakase nekoa spavacka bolest ne mozev mislam da se iznaspijam toa ke mi ostane :vozbud:ama zatoa sea deka odam na rab i koa sum si slobodna stanuvam rano navika pusta :kez:

6-7 сати.. малце се во споредба со децава шо ги знам тие спија по 14 и фазла... исто и сестрами многу спија.. јас нз на кого сум истерана :P

Зависи....Сега ако легнам ќе станам утре кај 15:00 сатот...:helou:

прва смена во школо кога сум...легнувам во 2-3-4 станувам у 6:30, во школо ако може некој час да преспијам добро, ако не неспијам. Па ке си дојдам дома накај 2:30-3 саат ке си легнам и станувам накај 7-8-9 саат навечер...и по толку спијам. А ако не спијам после школо и глава ме боли, и стомак ме боли и како издрогиран да сум се понашам

Како ќе се навикнам потоа многу тешко се одвикнувам.
Ако се навикнам да си легнам во 12 и да станам во 8, на пример не знам што да направам друго не бива.
А и сум забележала дека на пролет мноогу повеќе спијам отколку некои други периоди. Баш чудно - пролет:toe: кога природата се буди јас спијам на големо

Za da se osekam naspieno ubavo mora da otspijam 8 saati.Se sto e pomalku ne mi e ok.Ama cesto znam toa vo praksa da ne go primenuvam i da bidam hronicno nenaspana.

најчесто од 2 до седум. може и покасно да си легнам ама ако не сум на работа другиот дел или ако е викенд

по природа сум ноќна птица и немам проблем за седење па така од 1 наве4ер до 10 на утро.можи и во три да си легнам наве4ер нема проблем :pos2:

Зависи од време и околности. Кога е лето спијам и по 13-14 саати, а зимо пошто има школо ова она 8-9 саати. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom