Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
во последно време, најмногу 6 саати. Легнувам во 4-5 ама не можам никако да заспијам поради превисоката температура, па заспивам накај 7-8 и станувам во 12 или 1

Многу малку спијам и тоа ми остана навика уште од помал колку и да седам до сабајле 6-7 пак станувам најкасно во 1 ама и тоа ретко се случува..а кога ќе легнам во 12-1 навечер станува во 8 и нешто...

Mnogu. Sto e ova do 12 sekoj den pocna da me fakja.
A I rassonuvanjevo dolgo mi trae nesto...

кога не идам на работа легнувам у 2 станувам у 11.ама кога идам легнувам у 7 сабајле и станувам у 12 или 13часот.

кога не идам на работа легнувам у 2 станувам у 11.ама кога идам легнувам у 7 сабајле и станувам у 12 или 13часот.
си легнуваш у 7 сабајле кога идеш на работа ?:eek:

Би рекол доволно, посебно во летниот период кога и немам некој посебни обврски освен помагање по дома.

sega za vreme na raspustov spijam ama posledniot eden mesec pred polugodie legnuvav vo 00:30 zaspivav vo 01:30 (tesko mi bese da zaspijam oti znaev deka ke me isprasuvaat) a stanuvav vo 07:00 pa vie presmetajte kolku vreme e toa
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 19:03 ---
sega za vreme na raspustov spijam ama posledniot eden mesec pred polugodie legnuvav vo 00:30 zaspivav vo 01:30 (tesko mi bese da zaspijam oti znaev deka ke me isprasuvaat) a stanuvav vo 07:00 pa vie presmetajte kolku vreme e toa

Последнава пола година, 3-4 саати.
И надополнувам со по пола саат дремка преку ден понекогаш

сеа ко шо сме на распуст незнам коа сум легнал .. коа сум станал :D
ќе си дојде све на свое место од понеделник :D .. иначе од 8 до 10 саати :)

сега по шо заврши распустов спиењево ептен ми е нарушено,легнуем у 6 сабајле у 7 стануем за у школо ужас :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom