Колку сексуални партнери сте имале?

• Креатор на темата Креатор на темата yin yang
  • Време на започнување Време на започнување

Колку секс партнери сте имале?

• Женско сум и сум имала 1-5

Гласови: 60 16,4%
  • Женско сум и сум имала 6-15

Гласови: 23 6,3%
  • Женско сум и сум имала 16-30

Гласови: 3 0,8%
  • Женско сум и сум имала повеќе од 30

Гласови: 3 0,8%
  • Машко сум и сум имал 1-5

Гласови: 126 34,4%
  • Машко сум и сум имал 6-15

Гласови: 48 13,1%
  • Машко сум и сум имал 16-30

Гласови: 24 6,6%
  • Машко сум и сум имал повеќе од 30

Гласови: 31 8,5%
  • Сум немал/а сексуален/на партнер/ка

Гласови: 48 13,1%

• Вкупно гласачи
    366
`AnGe|4E` напиша:
:ija: :ija:Абе шо?!

Шо лошо е тоа? За тоа не ми се свиѓа темава пошто сите ти судат...ако имаш еден лузер си. Ако имаш повеќе од еден курва си. Коа видов коментари, само 5-6 имам не се многу...според чии стандарди не се многу? Се срамиш од бројот малку ти се? Глупости...

Имаше време коа невиноста беше ствар за гордеење...е кај заминаа тиа времиња :) Машките сеа само си го множат бројот, побрзо им се зголемува и од бактерии, 1, 2, 4, 16, 256... А жените само се кријат срамота било... али К-15 убаво си рекоа: Шо мислеше, шо мислеше кад се онадеше.

jas sum si imala samo eden seksualen partner i se gordeam so toa i ic nejkam da se falam so golemi brojki kako nekoi od vas.:je:

BeBe11 напиша:
Шо лошо е тоа? За тоа не ми се свиѓа темава пошто сите ти судат...ако имаш еден лузер си. Ако имаш повеќе од еден курва си. Коа видов коментари, само 5-6 имам не се многу...според чии стандарди не се многу? Се срамиш од бројот малку ти се? Глупости...

Имаше време коа невиноста беше ствар за гордеење...е кај заминаа тиа времиња :) Машките сеа само си го множат бројот, побрзо им се зголемува и од бактерии, 1, 2, 4, 16, 256... А жените само се кријат срамота било... али К-15 убаво си рекоа: Шо мислеше, шо мислеше кад се онадеше.

Од кај го заклучи ти тоа ти се молам? НЕ и реплицирав јас на нејзе заради тоа што е лошо да имаш еден партнер. Ништо од горенаведеното не се однесува на мојот пост.Нема врска со него. Сосем друго беше прашањето и смислата на прашањето.
Јас сум немала ниеден со моите 15 години.Па не се срамам да кажам.
Девојката е моја врсничка,живее во мојот град,речиси ја знам и затоа ми падна чудно па така изреагирав. Па сеа ваљда ти си таа што суди овде...(грешно):wink:

`AnGe|4E` напиша:
Од кај го заклучи ти тоа ти се молам? НЕ и реплицирав јас на нејзе заради тоа што е лошо да имаш еден партнер. Ништо од горенаведеното не се однесува на мојот пост.Нема врска со него. Сосем друго беше прашањето и смислата на прашањето.
Јас сум немала ниеден со моите 15 години.Па не се срамам да кажам.
Девојката е моја врсничка,живее во мојот град,речиси ја знам и затоа ми падна чудно па така изреагирав. Па сеа ваљда ти си таа што суди овде...(грешно):wink:
Не судам ја уопште кон сите се важеше постот а не кон тебе. Твојот пост само го земав као пример, а иначе мојот пост важи за 50% од репликите тука...мислам дека убаво се изјаснив ти прочитај пак убаво.

А и за тоа дека мојот пост нема врска со твојот, и за тоа си у право, општо коментирав на темата. мисандерстендинг

SEX..STO BESE TOA...IMATE UPATSTVO..VOVED:)))

DACY напиша:
SEX..STO BESE TOA...IMATE UPATSTVO..VOVED:)))
Ke vidis za nekoj mesec domce , te zapustija vo taa Italija tebe zaboraj i sex sto e :))
A sta se mene tiche brojot e : 4 me to know 4 u to find out :P

сум имал поише женски од сите вас заедно;)

Faca si ti nema sto,na site im e odmana toa veke opshto poznato,si gi svrtel site dobri curi pa sega go pocnuvas krugot garant otpocetok pak.

_ZlObNiCa напиша:
Faca si ti nema sto,na site im e odmana toa veke opshto poznato,si gi svrtel site dobri curi pa sega go pocnuvas krugot garant otpocetok pak.

ех уште колку ги има.. послатки, повкусни, пофинi, порозови.
а тие што поминале, нема шанси да се вратат..
девојката е играчка и секогаш новата е поинтересна

:kez: Nikola grow up once, igracki se interesni najkasno do vozrast od 12god, a sporedbata na devojka so igracka e tipicna za pubertetlii znaci do 18god eventualno zakasnet pubertet do 20god, e sega moguce e ti da imas nekoj epteeen zakasnet pubertet:kez:

_ZlObNiCa напиша:
:kez: Nikola grow up once, igracki se interesni najkasno do vozrast od 12god, a sporedbata na devojka so igracka e tipicna za pubertetlii znaci do 18god eventualno zakasnet pubertet do 20god, e sega moguce e ti da imas nekoj epteeen zakasnet pubertet:kez:

сакаш да кажеш дека ти се сметаш себе си за нешто повеќе од играчка на мажите?;)

zamisli pobogu kako e toa mozno mojot odgovor e da,nikola izvini vaka sto ke te razocaram i ke ti ja skrsam iluzijata,ama hm.......NE SE SITE KAKO TEBE,and thank god for that:):je: :je: :je:

_ZlObNiCa напиша:
zamisli pobogu kako e toa mozno mojot odgovor e da,nikola izvini vaka sto ke te razocaram i ke ti ja skrsam iluzijata,ama hm.......NE SE SITE KAKO TEBE,and thank god for that:):je: :je: :je:

немам што друго да кажам освен..жално е на што е машкиот род денес спаднат..исто жално е да се видат толку многу незадоволени жени кои патат од кастрирани машки.
Ама сами си го баравте, и немате морално право да се жалите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom