Колку се врзувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Знам да се врзувам и за луѓе и за предмети, по природа таква сум иако во последно време и тоа е луксуз за мене.

оооооффффф за предмети слабо,ама за луѓе...ау ау ау мнооогу лошо!! се приврзувам ептен ама мноооогу ептен!! тоа ми е многу лоша страна можеби една од најлошите!
секогаш се врзувам за луѓе без разлика колку сме блисќи...ако ме привлече со карактер или со било што..ондак сум готова!! и мноогу пати ме имаат разочарано ама никогаш нема да си ја научам лекцијата таква сум и едноставно секогаш ќе се приврзувам за луѓето без разлика дали и колку ќе ме повредат!! тоа е мноогу лошо! многу сум смотана мноогу!!
се нервирам кога ќе помислам колку сум смотана и наивна ама тоа е..таква сум..сум пробала да се сменам и да бидам малку повеќе на диштанс со луѓето ама неможам едностано ако нешто кај некого ме погоди одма се врзувам нема трте мрте!!
тапа...-.- до некаде е доблест-убаво е коа знаеш дека има некој на кого тоолку многу му значиш и знаеш дека е тука за тебе во секое време ама воедно и не е баш зашо коа остануваш повреден и со "...у раце" ондак не е баш лепо!! А дека е лекција-тоа дефинитвно! Лекција која никогаш нема да ја научам!!

Многу се врзувам за се. Не битно дали станува збор за предмети или пак за луѓе.И воопшто не ми се допаѓа тоа зошто факт е дека порано или подоцна може да останам без истите.И што потоа? Плус на сево ова кога ќе додадам дека сум многу емоционална....Морам да научам да разграничувам за што вреди а за што не вреди да се врзеш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom