Колку се нервирате (секс повреди)...

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.318
Поени од реакции
12.940
кога наредниот ден колената ве горат од болка од чаршафите од претходната вечер? Поготово ако се потврди и повеќе одите на доги стилчето?

Богами ич не се нервирам. Малку масажа и се поминува :)

Може малце нервоза ме фаќа, ама тоа е пред да ми се врати слика зашто уствари ме болат ... :lol: :lol: :wink:

Повеќе се нервирам кога ќе си ги сринам колената од некој персиски килим и тоа во мисионерска поза! Така има највеќе последици.

Мистичен напиша:
Повеќе се нервирам кога ќе си ги сринам колената од некој персиски килим и тоа во мисионерска поза! Така има највеќе последици.

А пусто убаво е така да се паднеш на под некогаш кажи а а а? :lol: :lol: :P

Најубаво е на ламинат или паркет, коа ќе ти се запотат колениците само се лизгаат, нема триење и последици. Ама на "персијанац", или на оние со кратки и крути влакна е буквално шмирглање.

Ne se nerviram ic, denot posle vo slucaj da me zdobolat "kolenicite" mi teknuva na pricinata zosto me bolat, i instantno dobivam blazena nasmevka na fackata :lol:

divine напиша:
А пусто убаво е така да се паднеш на под некогаш кажи а а а? :lol: :lol: :P

Башка најтивко, ако пазиш да не разбудиш некого :oops: ... Нит кревет крцка, нит столица чкрипи...

Ау колку е глупо.. пече.. уште долга панталона ако носиш, си го јадел :D

Еј, се сеќавам еднаш како си ги осакатив колената... Онака, па јас уште Durex Performa сум купил ( демек за продужени ужитак). Ама тоа „ужитакот“ траеше повеќе од час ипол, а со тоа и триењето!

Во моментот не осетив ништо, ама кога се погледнав после некое време... Ми чуреа колената! :pos:

И да, колена највеќе страдаат од мисионерска на тепих!

Шо бе колена?!? Мене ме распука по носурда едно нешто за кое што мислев дека е налоњач долж целиот кревет, па испадна дека е капак на таен претинац и дека се отвара (и паѓа, што би рекол Њутн) тачно у висина на нос. Ухуууу, кој крвав секс беше тоа - уште ја имам лузната.

Чим не се нервирам за црвенит крукчиња кои ми се ствараат за време на кењање у вц, шо аир од нервирање од сексуални позиции.
:wink:

Мене ми се нема десено таква работа : декогаш читав сум се извлекол каква и да е позата :?

Не сум имала некои посериозни "повреди", освен ако може да се нарече "повреда" болење на препони после подолга пауза од секс :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom