Колку сакате да се гушкате и бацувате на сабајле?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Divine toa se desi za prv pat,taka da on i da ne mi kazese deka stanal od spienje i deka ne e mien,nemase da primetam zasto sekogas ama bas sekogas bil edino masko sto tolku bilo cisto :icon_lol: :pipi:

smizlicka напиша:
Divine toa se desi za prv pat,taka da on i da ne mi kazese deka stanal od spienje i deka ne e mien,nemase da primetam zasto sekogas ama bas sekogas bil edino masko sto tolku bilo cisto :icon_lol: :pipi:

Има и такви, има ... не мислев на твојот пример воопшто кога пишував ... претпоставив дека бил чист дечко кога кажа дека си го бакнала и ти било супер:pipi: :icon_lol:

Јас сакам ... Ама прво во ВЦ да се средиме.

pa ne sum bas po toa nautro baknuvanje,zavisi kako ke se razbudam nautro!!!

ss

:kez:
M-I-L-A напиша:
pa ne sum bas po toa nautro baknuvanje,zavisi kako ke se razbudam nautro!!!

hmmmmmmmmmmmmmmmmmm ke ti pomine ako se zalizesh nekoj pat nasabajle

na sabajle ne sakam da vidam nikogo okolu mene zosto koga mi se spie losi raboti pravam

Сакам,романтично ми е,па уште и да го сакам...супер ќе е :)
Ама да се средиме прво,сепак. Ништо не менуваат 2 мин во ВЦ.

Кул тема хахахахаха
Па вакааааа
сакам да го бацувам насабајле, али стварно е гадно ако не сме измиени. Не е до него или до мене, тоа е кај сите така. Обично одма стануваме и се миеме, или зиаме мастика, али не се работи тука за лапање - него за она цмок цмок бацување.
Ааааа најчесто коа ќе станам си го гушкам 5 саати, и ОН МЕ ГУШКА, не му пречи тоа, напротив ми има кажано дека многу му е убаво кога ќе легнеме заедно и ќе се разбуди покрај мене сабајлето. (на одмори ова) И јас го сакам тоа чуство:)
Иииии не сум му прднала фала богу до сега, али може ќе се деси некогаш ненадејно од кај да знам =)))))))) али ти некако многу глупо ги постави прашањава. Што ако смрди ко на стар човек бла бла. Извини, тебе на пролет да не ти мириса прдешката? И има разлика од прдење и пување { =)) }. Прдењето најчесто не ни мириса, пувањето мириса. Ако ми прдне он, ќе се згазам од смеење многу нормално, или ќе се напраам дека не сум приметила зависи од ситуација =)

ThA-BiTcH напиша:
Кул тема хахахахаха
Па вакааааа
сакам да го бацувам насабајле, али стварно е гадно ако не сме измиени. Не е до него или до мене, тоа е кај сите така. Обично одма стануваме и се миеме, или зиаме мастика, али не се работи тука за лапање - него за она цмок цмок бацување.
Ааааа најчесто коа ќе станам си го гушкам 5 саати, и ОН МЕ ГУШКА, не му пречи тоа, напротив ми има кажано дека многу му е убаво кога ќе легнеме заедно и ќе се разбуди покрај мене сабајлето. (на одмори ова) И јас го сакам тоа чуство:)
Иииии не сум му прднала фала богу до сега, али може ќе се деси некогаш ненадејно од кај да знам =)))))))) али ти некако многу глупо ги постави прашањава. Што ако смрди ко на стар човек бла бла. Извини, тебе на пролет да не ти мириса прдешката? И има разлика од прдење и пување { =)) }. Прдењето најчесто не ни мириса, пувањето мириса. Ако ми прдне он, ќе се згазам од смеење многу нормално, или ќе се напраам дека не сум приметила зависи од ситуација =)

Аха ќе се направиш,ако ти прдне и те угуши тука ти нема да дишеш ама ќе се смешкаш само хахахахахах:lud:

Никола напиша:
Зошто жените мислат дека машките сакаат да се гушкаат на сабајле со нив?

Не мислам, знам дека сакаат, барем тие шо биле со мене:bip:
Иначе околу бацувањето, па нормално дека чим отворам очи ќе идам 2 минути до ВЦ да измијам лице, заби, за да можам после на раат да се вратам назад и да уживам во гушкањето/бацувањето. Истото го очекувам и од него.
А околу прдењето, па природна работа е, нема чоек - машко, женско - шо не прди. Нормално дека е непријатно ако си со некој шо не го знаеш доволно и не се осеќаш скроз опуштено. Али ако сум со некого подолго време и го сакам и нема апсолутно ништо што ми смета, прдењето е момент на смеење, а не на гадење.

Насабајле пред очите не ми се гледа, не па ли да се гушкам и бакнувам. Плус, и не се чувствувам убаво да се бакнувам со утрински здив, грдо ми е чувството.

jas obozavam koga mojot decko nasabajle me budi i me guska vo krevetot,i toj isto ...:)

Uhhh..ubava rabota e toa..ne da e ubava nego meraci...za rasonuvanje..dusha dava:) Pa bi nastavil so golickanje..pa so borenje i na kraj kako i sekogas..ide mavanje so pernici do ludilo..posle toa ljubenje idenje pod tush..i da ne vi go prodavam filmov..mozam i ja da go iskoristam:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom