Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
smizlicka напиша:Divine toa se desi za prv pat,taka da on i da ne mi kazese deka stanal od spienje i deka ne e mien,nemase da primetam zasto sekogas ama bas sekogas bil edino masko sto tolku bilo cisto![]()
![]()
M-I-L-A напиша:pa ne sum bas po toa nautro baknuvanje,zavisi kako ke se razbudam nautro!!!
Manga напиша::kez:
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm ke ti pomine ako se zalizesh nekoj pat nasabajle
ThA-BiTcH напиша:Кул тема хахахахаха
Па вакааааа
сакам да го бацувам насабајле, али стварно е гадно ако не сме измиени. Не е до него или до мене, тоа е кај сите така. Обично одма стануваме и се миеме, или зиаме мастика, али не се работи тука за лапање - него за она цмок цмок бацување.
Ааааа најчесто коа ќе станам си го гушкам 5 саати, и ОН МЕ ГУШКА, не му пречи тоа, напротив ми има кажано дека многу му е убаво кога ќе легнеме заедно и ќе се разбуди покрај мене сабајлето. (на одмори ова) И јас го сакам тоа чуство
Иииии не сум му прднала фала богу до сега, али може ќе се деси некогаш ненадејно од кај да знам =)))))))) али ти некако многу глупо ги постави прашањава. Што ако смрди ко на стар човек бла бла. Извини, тебе на пролет да не ти мириса прдешката? И има разлика од прдење и пување { =)) }. Прдењето најчесто не ни мириса, пувањето мириса. Ако ми прдне он, ќе се згазам од смеење многу нормално, или ќе се напраам дека не сум приметила зависи од ситуација =)
Никола напиша:Зошто жените мислат дека машките сакаат да се гушкаат на сабајле со нив?