Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
5-6пути јадам на ден.Неможам никако да се најадам,голем проблем ми е тоа.

по 2 пати доручек и ручек

Колку и да ми даваш да јадам едноставно не ми е доста :kesa:
Јадам едно 15 пати, ако не и поише ...
среќа не се приметува :pipi:

вчера за малку ЕДНАШ,а денеска ПОМАЛКУ:toe:

3-4 pati dnevno no ne se gleda...bidejki cel den sum vo dvizenje a i imam jak metabolizam...imam 72 kg

Еднаш дневно. Околу 18:00

Јадам по 4-5 пати дневно по малце, многу поефикасно е одколку да јадеш 2 пати дневно обилно, затоа што ти се забрзува метаболизмот :wink:

Колку и да ми даваш да јадам едноставно не ми е доста :kesa:
Јадам едно 15 пати, ако не и поише ...
среќа не се приметува :pipi:

:pos2: е тебе стварно не можам да те сфатам... што организам беше тоа..-чудо. [Не лаже иначе вистина е - јас сум сведок хх]

А иначе јас јадам 2-3 пати дневно, зависно од тоа дали ќе скокнам вечерата или не...
:helou:

1 до 2 пати. Ако сум расположена тој ден за јадење 2 пати :pos:

Јадам нормално,дури кога ги гледам моите другарки мислам дека и многу јадам.Не дека е често, нормално 2-3 пати ама количински е многу,плус и измешу оброци нонстоп грицкам нешто,кафиња секој ден и така...
а на мене не се познава ништо,дури депресивно делува тоа.Од 40 кг не сум мрднала ...

2 пати најмногу.Се случува да јадам и само еден пат во денот(тоа кога прескокнувам доручек како и обично, а и кога не вечерам), ама поретко.

:pos2: е тебе стварно не можам да те сфатам... што организам беше тоа..-чудо. [Не лаже иначе вистина е - јас сум сведок хх]

А иначе јас јадам 2-3 пати дневно, зависно од тоа дали ќе скокнам вечерата или не...
:helou:

Ке ја/го видам ко ќе ги начука 30 во газо дали нема да се приметува :star:

По темата 3 пати дневно умерено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom