Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
Имам одговорено на темава дека тешко се заљубувам, но... не било така.:)
Всушност не е во прашање лесно/тешко, туку самата личност...
Патем, има еден цитат што мислам дека многу добро се вклопува во темава.Вели вака-"It is wrong to think that love comes from long companionship and persevering courtship. Love is the offspring of spiritual affinity and unless that affinity is created in a moment, it will not be created for years or even generations".
Тоа е тоа.

Zboruvajki licno za mene......... Mnogu lesno se zaljubuvam, i toa doagja do toj stepen sto dozvoluvam nekoj da si poigruva so moite cuvstva, a voedno i so mene.
Isto mi se sluci i posledniot pat koga se zaljubiv......... Za zal :/
No toa e toa, sto moze tuka da se napravi.

Ич не лесно.. :D Не, најозбилно.. Ептен тешко се заљубувам јас.. Пред се треба малце повеќе време да поминувам со личноста и нормално да ми се допаѓа.. И така колку повеќе се дружиме се повеќе и повеќе да ми се допаѓа и полека може да "ми навлезе во срцето".. И уште не ми е јасно како може некој/а да се заљуби во некој/а гледајќи му/и ги сликите на фб и незнаејќи и го ниту карактерот ни ништо.. Ама и не ми е гајле, негов/нејзин проблем.. :icon_mrgr:

Мислам дека веќе имам одговорено, но, нејсе...

Тешко се заљубувам, но многу лесно се приврзувам. Имам потреба од сигурност, па затоа знам брзо да се залетам и затоа после си пејам: Кај ти беше паметот, не ти чини есапот, зошто не размислуваш, стално се залетуваш...

Ама ставив точка и на приврзувања и на заљубувања и на све. Толку беше.

се надевам во иднина ќе се самоцитирам и ќе си го ставам ова смајли - :pos: и ќе си се смеам сама на себе за ова, ама тешко... навистина доста беше...

oliver dargojevic u edna pesna vika - uvik kad sam stobom ja sam ka i dite, taka da neznam sto mi e, stalno se zaljubuvam, neka e kurva nejveca pak se zaljubuvam i sakam da trae komunikaijata, valjda ona deka omraza e prekinata komunikacija u taa smisla.

не постои такво нешто бе луѓе ... лесно се заљубувам, тешко се заљубувам...до личноста е...може во некој/а ќе се заљубиш лесно ве некој/а тешко ајде така да се изразам....ако ние луѓето се водевме по претходно дефинирани правила во врска со заљубувањето немаше да ја викаме љубовта слепа....според мене грешка е и насловот на темата...згрешено е прашањето...поздрав

не постои такво нешто бе луѓе ... лесно се заљубувам, тешко се заљубувам...до личноста е...може во некој/а ќе се заљубиш лесно ве некој/а тешко ајде така да се изразам....ако ние луѓето се водевме по претходно дефинирани правила во врска со заљубувањето немаше да ја викаме љубовта слепа....според мене грешка е и насловот на темата...згрешено е прашањето...поздрав
и ја истото сакав да го кажам нема лесно тешко ..глупо е прашањето.во некои од прва паѓаш се заљубуваш а во некои покасно ...

^ Вие двајца сте идеален пар ако веќе не сте :icon_lol:

Јас мислам дека сите лесно се залетуваме по некого, ама дека никој не се заљубува лесно. Јас ЕПТЕН ЕПТЕН тешко.

Се фасцинирам како дете од 5 години со нова играчка од луѓе, плурал.
А за љубов ... па не знам, не се сеќавам. Задоволна сум со вариатет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom