Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Дали лесно и брзо се заљубувате или пак за тоа ви е потребно време, нежност, убавина....?
Јас најискрено познавајќи се самата себе мислам дека многу лесно можам да се заљубам ( не мислам туку знам, сигурна сум ), но само доколку личноста ме почитува и е нежна и трпелива кон мене, тогаш не ми треба време. :)
Како е кај вас?

Тешко се заљубувам, али уште потешко престанувам да сакам некого. У секој случај ЕПТЕН ТЕШКО се вљубувам.

u epten teskoooo,site zvedi na nebo,romatiki treba pa posle pa duri znak prasalnik e dali ke se vljudam a do togas moze da mi e mil onaka

Подобро темава да има наслов „Колку лесно засакувате” отколку вака. Дајте правете разлика меѓу заљубување и сакање, различни поими се:)

хехе ако де
но јас сепак мислев на заљубување

Па што знам колку точно,но може да се каже дека релативно лесно се заљубувам,само трагедијата е дека после многу,многу ми треба за да се одзаљубам...А то е оно најлоштото:cuc:

средно жалосно, ни лесно ни тешко.

Па и ја као SteF, и вљубувањето го поделувам во неколку фази, последната фаза е „Вљубен до уши :wub: ”

mnoogu tesko zasakuvam nekoj a uste potesko go zaboravam i odsakuvam

Тешко се заљубувам...полесно може да ми стане некој опсесија, ама љубов:nenene:

Пази Вале едно е да се попалиш а друго а да се заљубиш...ми се чини ги буниш ти :)

зависи во кого, али не се давам многу бргу, чисто од превентивни причини

Vo princip, moze da mi bide ubavo so nekoj i da sakam da bidam so nego, no zaljubuvanjeto kaj mene nastapuva vo mnoooogu retki slucai. Arno ama koga ke se sluchi toa, teshko se vraka nazad.

лесно, и тоа главно кога ке се здружам со девојката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom