Колку години е СДСМ на власт? 18?

• Креатор на темата Креатор на темата Стрелец
  • Време на започнување Време на започнување
пс
Еве ...отидете за пример....во социјалното...или еве до нив е „сместено„ пензионото...и ќе видите што значи да имаш работа со комунистичка администрација..недопрена од владините „гиљотини„ и „реформи„.
Јас мислам дека Владата тамо треба да постави КОНТРОЛА..и тоа секојдневна и составена од писмени кадри..со овластување ВЕДНАШ да ги набркаат овие кои таа „жабокречина„ ја прават и преставуваа пред граѓаните.
:toe:

па најдобар пример за тоа дали владата почнала да ги средува институциите како што треба се централниот регистар и катастарот. за 15 завршуваш се и луѓето се кој од кој по услужлив!

[acko]®;1639001 напиша:
па најдобар пример за тоа дали владата почнала да ги средува институциите како што треба се централниот регистар и катастарот. за 15 завршуваш се и луѓето се кој од кој по услужлив!

Таму кај што посочуваш ти почитуван колега ..повеќето од се што е вработено се високостручен млад кадар...за ова кај што јас посочив погоре ..имаме спротивно на тоа..стари и со комуњарлук до даска задоени сдсм-офци секако прикриени...и тамо треба ЧИСТКА..по два основа..односно причини:
-Зголемување на ефикасноста на државната администрација во социјалното или пензионото.
-Конечно расчистување со комунистички осини „гнезда„..некако изгледа како да се заборавени и сеуште неисконтролирани од тие кои ја следат акцијата (ако ја следат) викана и Владина ГИЛОТИНА..
:ija::pop:

Изјава на Груевски:
ВМРО-ДПМНЕ да ги оставиш уште 100 години да бидат на власт и пак ќе раскажуваат дека Црвенковски “ја довел Македонија таму каде што е“... Па во последните 10 години, Љубчо бил 4 години премиер, Грујо 2 години, а Бранко само една година... Зошто само Бранко се прогласува за виновен за моменталната состојба во која што се наоѓа Македонија? И зошто симпатизерите на ВМРО-ДПМНЕ постојано за СДСМ повторуваат дека 18 години биле на власт и демек ништо не направиле? Како успеаја да избројат 18 години?
a uste 3 godini koj vladeel? b.c. bese premier od 2002 do 2004 a pretsedatel od 2004 do 2009 kazi mi edna dobra rabota sto napravil za ovie 6 godini vladeenje?

Црвенковски, во последниот број на Глобус, вели:
Jас од моето минато не се откажувам како некои други, кои го наметнуваат стереотипот дека 17 години СДСМ е на власт и со самото тоа за се' одговорен, откажувајќи се од двете години кога премиер беше Кљусев, од четирите години кога премиер беше Георгиевски, а Груевски министер и од овие две кога на чело на Владата е Груевски, или се заедно, осум од тие седумнаесет години. Јас не сум таков, ниту од минатото се срамам ниту од иднината се плашам.
http://www.globusmagazin.com.mk/default.asp?ItemID=4C0D6D0C2B060443BA8563B76591B78D

А, "независниот" Стрелец, темава ја отвори пред 3 недели.
Која коинциденција:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom