Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Детето треба да се почитува уште од самото раѓање. Кога ќе наполни 7 години е касно за да го почитуваме и учиме на почит.Кога дете ќе наполни 7 години треба да се почитува како индивидуа, а не како подреден. Ова е вака ако се сака тоа дете да израсне во здрава личност со сопствени промисли и замисли. Возраста нема никаква врска со почитта. Почитта се заслужува, не се добива со возраст.
Да. Се сложувам. Поентата ми беше дека децата се препознаени од системот како особи кои треба да се инкорпорираат во него преку почеток на образовниот процес. На 7 години треба да се почитува како ИНДИВИДУА бидејќи тоа веќе ќе почне да превзема одговорност за своите постапки.Не. Детето треба да се почитува уште од самото раѓање. Кога ќе наполни 7 години е касно за да го почитуваме и учиме на почит.
Ете такаМислам дека тек сега сме разбрани. Не можам, а да не се согласам со се што си пишал.
Посебно за задолжителните курсеви за идните родители.
A мене не ме поштуеш а !?!?Само овија шо се од маалово како се викет самоназначени "воени ветерани" уствари партизани и комунуисти, е ними само ними ги поштовам.
Добро сеа и тетин ми, вујко ми, еден постар роџак и уш два три тројца шо сеа не ми теквет и мајка се разбират.
Воглавно седумдес посто тие печесминашес.
Епа ти си брат во овије два-три тројца шо ги спомнав, сумљаш ти во мене? Јас со шифри пишамA мене не ме поштуеш а !?!?За ова после кутеќ ке јадеш
![]()
Добро што сум кај нив,а да бев кај воените ветераниЕпа ти си брат во овије два-три тројца шо ги спомнав, сумљаш ти во мене? Јас со шифри пишам![]()
Немојш со нив, требит да си биден член во некоја воена формација или некој тежок пациент герилец, да му имаш служено на петокракана од Тита, да мислиш дек Јованка е најуба жена, да делкаш скришум ракија и да баздиш на комина, да имаш "карано" тамбури по селана, да носиш маслинеста ѕивра за назиме и калци чорапи, да си кратко шишан и да си бричен ко младо тамбурче и налет то за да се дружиш требит лозинка и 2 мотивациони писма пишани со црно мастило копирани во 3 примероци.Добро што сум кај нив,а да бев кај воените ветерани![]()