Колку е битна висината?

• Креатор на темата Креатор на темата sajSiGa
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум висока 170цм и секогаш носам штикли 12цм што значи 182цм се на се :) Ми беше малку незгодно пред некое време кога ќе застанев на маса со моите школски пошо сите се пониски од мене, ама сега немам гајле. Инаку ми дечко ми е малку повисок од мене кога носам штикли :pipi:
Убаво ми е што сум висока, убаво ми стојат кратките суќнички, а и тие до под колена. :pipi:

повисоко поубаво, висок сум, неможам со многу ниско девојче покрај мене.:jaj:

Ниските луѓе се полни со злоба и завист. Сите диктатори во историјата како на пример Сталин, Хитлер, Черчил ... биле со низок раст и склони кон зло.

Glavniot si go zaboravil Napoleon Bonaparta.

ajdeeeee.... сеа и Черлил диктатор го направивте... ц ц ц... простотил'к
Черчил е ХЕРОЈ!

Не дека бил диктатор море историски ненакован коњ, јас кажав дека бил низок и злобен, читај подобро со окалките

Не дека бил диктатор море историски ненакован коњ, јас кажав дека бил низок и злобен, читај подобро со окалките

не, не, многу добро се гледа што си напишал, еве види и сам
Spore напиша:
Сите диктатори во историјата како на пример Сталин, Хитлер, Черчил ... биле со низок раст и склони кон зло.
Ти фино лепо го нарече диктатор.
Туку еве повели, ти коњу поткован историски, кажи зашто викаш дека Черчил бил злобен. М?

Па добро висок сум околу или над 195 сантиметри не знам точно.Инаку немам никаков комплекс со мојата висина и физичка големина.Овие физички карактеристики ми се одбрамбен механизам(не се задевај со мене гледаш колкав сум :)) Инаку за женските па преферирам да се над 180 сантиметри пошто со пониските си имам некои проблеми(интимни се не можам да ги кажам :)).

Ја би се нервирала дечко ми да е понизок од мене,и затоа ми се свиѓаат само високи дечки.Ја сум 178 а сегашниот дечко 190 и супер е вака :)

...Висината мислим дека е нешто кое не можеме да го промениме :toe: повеќето високи кога ќе им речам јао колку е топ да си висок таа само ќе ми рече чути ма, не е убаво.А пак ниските сакаат височина.Јас сакам висина, многу.Сеа кај женско не многу ама 175-180 цм ми е топ,но сепак не е предрасудно зашто има девојки кои се ниски и пак се преубави, преслатки.Се зависи како таа успева да ја носи облеката, како да се однесува.
Додека кај мажите, според мене е предрасудна висината, не е убаво машко испод 160 цм, неубоо ми изгледа :toe: Но проблем кај повеќето поцисоки мажи сум заприметила е тоа што колку е повисок толку е послаб, но има за среќа исклучоци

Па што знам според мене не е пресудна висината многу по битно е човекот да изгледна складно за да е убав, значи да не биде ни преслаб ни предебел за својата висина. Инаку за девојките е лесно има штикли од 2 до 15 цм и решен проблем али машките немаат избор. Според мене најскладно девојка изгледа на 170 цм а машко на 180цм. Инаку јас сега на 18 години сум 170цм висок и како за машко сум низок па би сакал да пораснам уште барем 5 цм ама нема :uvo: :salut:

Па што знам според мене не е пресудна висината многу по битно е човекот да изгледна складно за да е убав, значи да не биде ни преслаб ни предебел за својата висина. Инаку за девојките е лесно има штикли од 2 до 15 цм и решен проблем али машките немаат избор. Според мене најскладно девојка изгледа на 170 цм а машко на 180цм. Инаку јас сега на 18 години сум 170цм висок и како за машко сум низок па би сакал да пораснам уште барем 5 цм ама нема :uvo: :salut:
Не се секирај, момчињата можат растат и до 25 години, па ако имаш генетска предиспозиција сигурно ќе пораснеш уште неколку сантиметри:pipi:

не ми е битна воопшто висината...шо е до мене сеедно ми е,само да е погодена во карактер,како човек за да се сложуваме.....

Додека кај мажите, според мене е предрасудна висината, не е убаво машко испод 160 цм, неубоо ми изгледа :toe: Но проблем кај повеќето поцисоки мажи сум заприметила е тоа што колку е повисок толку е послаб, но има за среќа исклучоци

Имаш двајца дома што се над 185, така да моеш да приметиш многу добро разлики :)

Не дека ми прече ептен ако не е има и побитни работи од тоа, ама височко си е височко у секој случај. х))

Бате можам да ти позајмам јас сум 195:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom