Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Сакам да ијам 3 деца - најсеќно семејство ке биде - само со онаа што сакам да имам 3деца - со друга ни едно

сакам да имам 3 деца, незнам зашо али сакам, две женски и едно мушко, распар да бидат.

DVE MI SE DOSTA PA OD POVEKE GLAVATA KE MI PUKNE

I EM PLUS MNOGU PARI KE MI TROSAT

Зависи колку средства ќе имам. Не планирам да ги раѓам, па да немам пари да ги издржувам. Во секој случај, што повеќе - тоа подобро.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

bi sakala da imam najmalku 2 deca i toa zensko i masko a iminja koi se drzat onaka n avrvot od konkurencijata za da bidat odbrani se Kalina i Andon a vednas posle niv vo predvid bi dosle i Sabrina i Andrej

Jas sakam tri deca, a ako imam finansii i pojke sakam oti jas sum edna i nejkam decata moi da se cuvstvuvaat osameni kakomene

Kolku deca bi sakala da imam .........dovolno se 2...iminja moze Mia Sara Viktorija ili mozda Luka ili Karlo...:)

И јас си сакам трички. Едно машко и 2 женски. Незнам зошто ама отсекогаш сум сакала 3. А и машкото да биде најстаро.(да ги брани:icon_lol: :icon_lol: ):je:

BloOdY_DollY напиша:
Kolku deca bi sakala da imam .........dovolno se 2...iminja moze Mia Sara Viktorija ili mozda Luka ili Karlo...:)

Абе многу шпански имиња ќе им дадеш на децата:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

sakam prvin da imam two male twins posle edna kerka potoa pak eden sin i tolku :)

Колку даде Господ....не е битно дали машки или женски...битно е да се здрави и живи

Oj lele bubici malecki guguuguguggu..kolku gi sakam:)..da gi izedes se bre kolku se slatki:)))..so kolku?..pa 2-3..zavisi od zarot:)..sega go vezban na neluti se...a kako ke se vikaat...pa so znam..to zavisi od kumot:)..za zensko amelia, angela, leontina.....za musko leonardo, simone, donjuan se razbira:)..itd:)

3 deca, 2 zenski i 1 masko :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom