Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не!Јас полека мислам дека Никола е женомрзач и дека треба да им се придружи на геј друштвата!FortunE напиша:Никола си работел жена која родила, па знаеш?![]()
Fortune напиша:Никола си работел жена која родила, па знаеш?
Наташа напиша:Не!Јас полека мислам дека Никола е женомрзач и дека треба да им се придружи на геј друштвата!
Толку долно размислување досега не сум прочитала(или пак е најголемиот папучар па сега тука на форум се издишува јадниот,а дома женската со сукало го чека)![]()
Ако имаш туле од 2 сантиметра можам да те разберам и кај најневината ке се осекаш како во тунел!Никој не е крив природата прави такви непоправливи грешки!А за мојот маж тоа не претставува никаква разлика дури сум му и посекси верувај!Никола напиша:Наташа ако веќе ми се обраќаш лично, кажи ми за тоа како те гледа мажот после 3 деца после 3х5 кг исфрлања. Лесно му е? Си го прашала? Ем сте долго заедно што е претешко за машко, верувај, може не ти го кажува, ем сега мора да си има работа со жена со *пиип* ко тунел и раздраканост на 3 ненаситни лепракони.
Наташа напиша:Ако имаш туле од 2 сантиметра можам да те разберам и кај најневината ке се осекаш како во тунел!Никој не е крив природата прави такви непоправливи грешки!А за мојот маж тоа не претставува никаква разлика дури сум му и посекси верувај!

:bip: Колку ли само имаш болна фантазија.Никола напиша:Да сега сигурно може да влезе и со глава или целиот. Да се почуствува како дете повторно![]()

)
) i zensko pomalo za da mi se naprai merakot za zensko dete..a za iminja,hmm..ne sum bas sigurna,ali maskoto Luka,a zenskoto Luna mozda..neznam
)mozda muz mi ke bide nekoj seljak pa ke saka Slavka i Mitre da gi krstime..
))ammm ne
Zbratko напиша:Sakam 2 deca, Mashko i Zenko i nishto poishe ( e sea ako se pogodi 2roto da se bliznaci nam da frlam ednop )![]()
ali bolje nek se padne masko zaso ke mi go zadrzi prezimeto