Колку често се бричите и на колку време?

• Креатор на темата Креатор на темата јузер
  • Време на започнување Време на започнување
sekoj den - no od shto moram, a ne deka sakam (edino vikend mozhe da se sluchi da propushtam- NAMERNO, no i toa retko , zoshto vekje prejde vo sekojdnevna rutina )i ne mi odzema mnogu vreme

Во тек на школска година еднаш неделно и отрпилика бричењето ми трае некои 15 минути максимум пошо неам густа брада. Преку лето знам да си се забораам и цел месец да не се избричам, а сепак немам многу брада:)
На почеток ми беше многу интересно, ама сега ептен ме мрзи.

Ех да се врати ова време... Сега се бричам на секои 3-4 дена затоа што почна мнооогу брзо да ми расте брадата.

Абе реално гледано јас треба да се бричам секој втори ден , само што не го практикувам тоа многу многу. имам јака брада и го тупам жилетот на секое второ бричење. се плашам ако продолжам да се бричам вака, не брада туку рогови ке ми израснат. :vozbud:

Имам 17 години и до сеа се немам избричено на брадата ниту еднаш

ПО потреба :pos2: пошто немам мн брада онака само кај мустаќите ми расте нај многу :pos2:
Гоце Делчев а? :)

--- надополнето ---

он: машинка му е мајката :))

Hajde da se drogiramo to je ono najbolje muahahha ajde ureleee! :)

Гоце Делчев а? :)

--- надополнето ---

он: машинка му е мајката :))

хахахаха абе млад сум јас бе 2 години дали има од кога почнав да се бричам а најмногу ми растат бркчиња а по образите и остало уште немам права брада а баш сакам да имам да видам каков факер ќе бидам или нема да бидам ? :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom