Колку често одите во обложувалница?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Напишано од vac 13
зашто бе да се одвикнеш
мене мајка ми не ми даваше да уплаќам ми вика ќе станеш коцкар завицник ама се откажа.
Кога тогаш ќе фатиш добра пара и ќе влезеш у серија
мој совет смени начин на играње ако не можеш да фатиш подолго времe

Не финтата тоа. Фаќам ама не можам да ги задржам барем една недела.:smir:
Одма играм некои добри системи . Од сега фани си - купи си нешто...и се така:)

Напишано од pio-pzs
совет па онака речи не играм и не уплаќај ја така имам издржано 1 недела или уплаќај само сабота и недела пробај сингл шо знам др

Пробувам во последно време така. Ама иде сабота и ме фаќа склет. Гледам најави на А1 за утакмициве па и рекламава со Елена Ристеска за кладилницава Премиер кога ќе ја видам, палам патиките и право на домашно во Спорт Лајф...:sekss:

Секоја недела по еднаш до двапати :).

Ич не одам. И многу ми е мило што сум раат од таа зараза. Уште тоа ми треба...:icon_roll

Фатив на кучинјата 95 илјади а уплатив за 1000 ако не фатав ке ве ебав
!

Со оглед дека кладилницата ми е на 10 метри-мнооооооогу често :)

...Јас израснав во кладилници...Татко ми е фудбал фанатик, и со него бев цело време...Откако отиде да работи во странство, одам многу ретко, ме потсеќаат на старите добри времиња, тоа ме растажува...

Еднаш на неколку месеци ќе ме фати нешто у главата и ќе отидам у кладилница да ставам некое ливче. Ако изгубам, идам пак после ден-два. Ако пак изгубам, не се појавувам неколку месеци, додека пак не ме фати тоа нешто во главата. Инаку пред едно 4 години киснев во Депортиво кај железничка, а посебно кога имаше европско првенство 2004.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom