Епа почнав пред 7-8 години од прилика ама на компјутер тоа а иначе ако се рачуна SonyPlaystation може има и поеке.Ама јас си за почеток си рачунам она пред окулу 4-5год со Кантер коа почнав.Се секаваш Мац на турнирот на саем ???? хахахах FL vs Destroyers
Почнав на нинтендо...... Не знам дали се речуна тоа, после играв некои игрици на playstation и на крај заглавив на pc во, но кога се вклучив на нет малце ги подзаборавив игрите.
Сега висам на кајгана
Абе дома моите имале комјутер уште пред да се родам. Иначе јас на прва средба со комјутер што се сеќавам ми беше со 486 на 100MHz мислам и DOS оперативен систем и тоа некаде во. После кога излезе windows беше лидница, 3.11 најдобра верзија. Иначе се имам како помал заебавано и со комодоре 64 и 128 и најстрата играчка конзола со која се имам сретнато Atari 2600. Овие татко ми ги има купено на времето (1978 од англија atarito, a комодорето околу 1985) за некоја астроономска цена и он и негови другари и колеги толкави волови 30 и кусур години се утепувале од играње ден и нок. Само на кратко сакам да кажам некои од специвикациите на атарито. Атарито работи на 1,19MHz и има 128 бајти рам, а игрите зафаќале 4K. Значи со компјутер сум од раѓање и работам и играм на нив од кога знам за себе. Еве слики од атарите (направено е од дрво) и некои негови игри
извинете за обемниот пост ама ми се навратија многу спомени и ако сметаат сликиве слободно тргнете ги или кажете ми и јас ќе ги тргнам
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.