Х
Ханзо
Гостин
Да, глупава грешка, се извинувам.Не се мери според бројот на работоспособно население ?
Околу 7%-8% шетаат Германциве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, глупава грешка, се извинувам.Не се мери според бројот на работоспособно население ?

Пази да не,ќе ти поверувам :nesvest:Germanija posle vtora svetska vojna ja sramnija.Germanija prodava tehnologija.Ima ekonomska kriz vo Germanija.Sepak ke izleze od taja kriza.Takva industrija i tehnologija retko koi zemji ja imaat.
Пази да не,ќе ти поверувам :nesvest:
Сакаш да кажеш дека биле,некад,денес ни швабите не се тоа што беа..
а има и од нив бољи у техника и индустрија
BTW temava e za germanijaАко е ова вистина што го читам овде во вашите постови сега ми е јасно зашто господ бог дзволи ВМРО да дојде на валастСо ова се докажува дека гопсод однапред знае што ќе се случи и ги влече конците како што е потребно, а бидејќи македонија е света земја и знаејќи дека вмро не се способни да не внесат во еу дозвли они да дојдат на власт.
Ајде сега кажете дека не постои господ :helou:
a sto mislis ti prijatele dali makedonija igra uloga vo germanskata avtomobilska industrija bidejki kaj nas se vozi BMW MERSEDES FOLKSFAGEN ?Sto mislite dali germanskata avtomobilska industrija ke klekne na kolena isto kako amerikanskata koja molese za milijardi dolari,,ili moze nekakoda se izvlecat![]()
da i vo taa svedska vojna srbija ke si go vrati KOSOVO taka li brat pozz:smir:Зар има разлика? :pos2::pos2: Пре ќе избие 4та светска војна него работливиот шваба да дојде до 30% невработеност :smir:
da kaj nas se vozi sto se vozi no nie ne SME najgolem uvoznik na germanski koli:nenene::nenene::nenene:BTW temava e za germanija
a sto mislis ti prijatele dali makedonija igra uloga vo germanskata avtomobilska industrija bidejki kaj nas se vozi BMW MERSEDES FOLKSFAGEN ?
ili site se kupeni na staro pozzzz i te cekam da dojdes kajmene
da i vo taa svedska vojna srbija ke si go vrati KOSOVO taka li brat pozz:smir:
pa znam i zatoa ti go napisav toa nema vrska aj idi kajmene da pieme kafeda kaj nas se vozi sto se vozi no nie ne SME najgolem uvoznik na germanski koli:nenene::nenene::nenene: