Која ви е најомилена марка за спортска опрема?

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Која марка на спортска опрема најчесто ја користите и ви е најомилена..

Мене лично ми е NIKE, епа сега и вие кажете го своето мислење....

зависи за што, многу подобри и поудобни патичиња прават SKETCHERS, за гардероба за трчање вежбање и било каков спорт мислам дека нема нисто боље од UNDER ARMOR баш е она хеви дјути, многу добро, а да секако како за чалам повеќе отколку за правата намена, тука се најки, рибок, пума и сите други

zavisi od modelot, materijalot na opremata

Најк патика земам секогаш, рибок многу ги поштовам имам 2 нивни модела. Тренерка адидас , како и шорцеви и маички...

За патики такви работи вниманието секогаш ми го одвлекуваат NIKE и Adidas,но во мојот спорт,тие не се толку застапени како дистрибутери(може да се рече Adidas малку).
Купачи,капа и наочари користам од SPEEDO,бидејќи се издржливи а и моделите повеќе ми се допаѓаат.

Немам омилена марка...тоа што ми се свиѓа го купувам, не купувам марка.....
Или па SixSixOne....ако се важи тоа

Adidas.
Odsekogas...
Imam malku primedbi na cenata...ama toa e toa...ke mi se zalepi za oko i mora da go imam.

Едно време купував само Do-Smai и DelfinSport. пред некои извесни 6-7 години бев зависник од Kwon.

Денеска не ми е битно - оти престанав да спортувам активно.

а за патики, скии и зимска опрема се знае - Salomon.

Ау за патика Нике и ништо друго,за тренерка исто мада мн. поштувам и добра тренерка од Ребок и Пума.

Адидас дефинитивно многу сум задоволен од квалитетот пред се!!! но и останатите не се за фрлање како што се нике анд1 и слично

Порано ми беше FILA, ама бидејќи веќе нема увозник во МК, купувам рандом, иам сфе освен Најк од познатите брендови а од помалку познатите имам Le Coq Spotif и Li Ning.

Зависи за кој дел од спортска опрема збораме, ама генерално најквалитетна и најкомотна е Adidas, а добри се и Nike, Reebok и Converse

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom