Која ви е целта во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
Единствената цел во животот ми е да си ги остварам целите!!!

Немам посебна цел и мислам дека никој и не треба да има. Треба да ја живееме сегашноста, да уживаме во неа, да гледаме да ја направиме што поубава, а не да дремеме и да ја чекаме иднината поради некоја замислена "цел". Ја живеам сегашноста и се препуштам на иднината, не се обидувам да сменам нешто што не можам, единствено што можам е да ја креирам, не можеш ништо да планираш, може утре веќе да не бидеш тука.
Najdobar odgovor daden so sea.

Најбитната цел во животот засега ми е да го завршам факултетот се друго оставам да си дојде само по себе несакам да планирам зошто никогаш не ми успева:pipi:

целта сега за сега ми е школото да го завршам и со тренингот да продолжам па после ке видиме!

..еее цел ми е..да постигнам мн нешто од мене..за да никогаш не ме успоредуаа со мајка ми:pipi:....

па да бидам успешен во животот да имам добра работа семејство тоа е мојата цел едноставно подобар живот

Целта е двигател во животот. Немам некоја осебна цел но поставена е... а таа е да имам среќно семејство, доволно економски средства, да ја работам работата која ја сакам...и како што вика Мац после сите овие работи, среќно да ги склопам очите. Скромно, зар не?:pos2::pos2:

Da rokam dobro freestyle,da crtam dobri grafiti,da iam zena,deca,da bidam srekjen,zdrav,dobra rabota da si najdam,i sea za sea tolku:D

EDNO SE NASITE CELI A DRUGO E KAKVA CEL IMA SO NAS PRIRODATA.ZA 100 GODINI SITE KE UMRAT, PA I VASITE CELI, OSTVARENI ILI NE.

EDNO SE NASITE CELI A DRUGO E KAKVA CEL IMA SO NAS PRIRODATA.ZA 100 GODINI SITE KE UMRAT, PA I VASITE CELI, OSTVARENI ILI NE.

Добро бе...свесен ли си колку депримирачки делуваш или не?

И што ако ќе умреме...треба да немаме цели во животот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom