Која смена сте во училиште?

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување

Која смена сте во училиште?

• Прва смена

Гласови: 28 20,4%
  • Втора смена

Гласови: 10 7,3%
  • Наизменично (И прва, и втора)

Гласови: 99 72,3%

• Вкупно гласачи
    137
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas ucam vo СОУ "Гошо Викентиев" Кочани i odam naizmenicno se menuvame na 4 nedeli.Barem se naviknuvame na smenite ne sme na 2 nedeli sto e poloso.

Мислам дека 1 смена е подобро.

2 смена спијам до 11-30 а од 12-30 сум на школо, се враќам во 19-00 и во 20-00 си легнувам и спијам утре повторно до 11-30, и немам време за ништо.

Уште 20 дена остана, пусти да сме зашо сме живи ? :tapp:

Мислам дека 1 смена е подобро.

2 смена спијам до 11-30 а од 12-30 сум на школо, се враќам во 19-00 и во 20-00 си легнувам и спијам утре повторно до 11-30, и немам време за ништо.

Затоа повеќе ја сакам јас првата смена:)

Завршив основно и цело време бев 1 смена е сега во сердно ќе видиме како ќе оди ама мислам дека 1 е подобро имаш време за СЕ

само 1 смена 1 е подобро

Која смена сте во училиште? Јас учам во гимназијата Јане Сандански (Струмица) и две недели сме прва смена, две недели сме втора смена,и некако многу ми е глупо таман ќе се навикнеш на втора смена после пак прва треба да стануваш сабајле.. или обратно.Пишете вие која смена сте,која смена мислете дека е подобра итн.. :)
Јас пак сум само одсабајле и баш ми е супер. Ништо не ми фали, а замисли пролет или есен и попладне сонце да грее а ти во училница:toe:нема смисла

Основнно - 8 години 1 смена
Средно - 3 години ( за сега) 1 смена

Ако и на работа би одела цело време прва, супер би ми било

се менуваме секој месец моментално од сабајле али само овие 2 недели...после попладне...узиванцијаааааааааа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom