Која раса на кучиња ви е омилена?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
english-bulldog-1.jpg

Англиски Булдог!!!

За жал поради цената неможам да си дозволам да го купам!:cry:

Сепак се надевам дека некој ден и јас ке имам вакво куче!!!:vozbud:

Шарпланинец и Германски овчар идеална комбинација
Одсекогаш би сакал да ги имам во тандем, мислам дека карактерно се надополнуват идеално. Дисциплиниран Германец и Македонец со ГОООЛЕМО СРЦЕ.

охоо...ако почнам да набројувам.....златен ретривер, лабрадор, амерички пит бул, доберман, хаски, самојед ( иако овие се зимски , а ја летен тип и не би се усогласиле баш, мн се убави), вучјак, акита, бигл....

2312296922_48b06d7af4.jpg

дефинитивно прст давам за ваков примерок
bela haska

4est i 4ast na site drugi ., ama 6arplaninecot na6 definitivno naj..........naj(y)

4est i 4ast na site drugi ., ama 6arplaninecot na6 definitivno naj..........naj(y)
Da we brat4e 6arko na6 e najjako ku4e u cel svet.
Де бе дете,дај научи се да пишуваш асално.
Сега он д топик
Шарпланинец,германски овчар,пит бул.

zhiti slikata ako ne ti se dopagja kako pi6uvam ., samo presko4i i si go re6il problemot so samot sebe., a inaku 6arplaninecot prv od 3-te vida koi se vpu6taat vo borba so me4ki., sick: :

a)vol4jak
b)haska

mn mn se ubavki i nekako mi se slicni inace haskite imaat mn ubavi oci i nekako mi izgledaat bezgrizni siper se nema so;)

zhiti slikata ako ne ti se dopagja kako pi6uvam ., samo presko4i i si go re6il problemot so samot sebe., a inaku 6arplaninecot prv od 3-te vida koi se vpu6taat vo borba so me4ki., sick: :

Ти си од браншата на ретардираната младина која ги користи овие 6 ,4 и ред други глупости.

Во врската со темава...

Нормално: Американски Стафордски Териер и Изворен Шарпланинец не од изложбен тип.

e si se zae##l jas sum tuka 60 nekade i sum mlad vo srce i du6a., a i kako lekar sum vo kontakt so se i se6to ., taka da nemoj da sud6 ., ima koj dru ., a tuka sme za zabava i li4no zadovolstvo., a aza toa retardiran ., mnogu odamna nau4iv da prostuvam i da ne zemama se zdravo za gotovo ., aj da si mi zhiv i zdrav;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom