Која раса на кучиња ви е омилена?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Куче е хаха.
Инаку не е расно кутрево, но баш е слатко, а гледам дека сите 4 шепи му се бели :)
Ова ли е тоа кутре што го најде пред неколку дена?

--- надополнето ---

Е ова ти се вика Германски овчар, немам зборови прекрасен е.
Мислам дека знам кој е овој Германски овчар, беше светски шампион и буквално сите одгледувачи на Германски овчари му се поклонија на неговата убавина.
Ретко е да видиш кај нас во МК ваков прекрасен примерок од оваа раса.
кај нас во Мк нема ни пола од овој.Иначе да светски шампион беше.Еден од н ајубавите на сите времиња

кај нас во Мк нема ни пола од овој.Иначе да светски шампион беше.Еден од н ајубавите на сите времиња

Да точно, кај нас во МК нема ни пола од тој Г.О. што е на сликата.

Еве и јас најдов една слика од Светски шампион Г.О. и е еден од најубавите на денешницата.

580306.jpg

Да точно, кај нас во МК нема ни пола од тој Г.О. што е на сликата.

Еве и јас најдов една слика од Светски шампион Г.О. и е еден од најубавите на денешницата.

580306.jpg
А кој е овој на сликата.Многу ми е познат али не ми текнува кој е :)

Епа земи си го ова на сликава што е мешанчево, баш е слатко.

Го дал мислам и он, тргната е сликата.Не ми треба женско кутре т.е не ми треба воопшто кутре во моментов.Мачка имам една и таа гајле нема ловец е сама се храни хахаха.Иначе тоа загарчето што го имав недела дена звер беше.Мачката мир немаше таа недела додека беше овде.Само што го донесов одма ја насети и бркотници по двор хахаха.Ама бара да јаде бе брат а јас не сум по цел ден дома нема кој да го чува.А јаде ненормално многу.Увек е гладно:vozbud:.Му дадов млеко на сабајле скоро чаша ипол од тие јас што пијам ја испи и уште мрда со опашката и мисира по тоа душка се врти сака уште.Му давав салама преку денот да јаде и не му е доста човече.По цел ден трчаше по двор, на улица искачаше со комшиските кучиња и гајле нема кај нив лае трча се бори а педа од земја нема уште.И троши многу енергија и затоа увек е гладно.Вака ваму ке има некој постојан со него.А по дома сега за сега останувам со мачката, пошто не бара многу внимание сама се храни гајле нема, го научи маалото и сега скита и си наоѓа јадење.По цел ден ја нема дома и кога ке дојде полн стомак.Ке и фрлам нешто за јадење ке го помириса само и ке се тргне ке се качи на тераса и ке легне пред врата и дреме.И така цел ден.Кучево здравје и зема оваа недела и оно дремеше пред врата така мачкава у комшии спиеше:pos2: или покрај гаража.Строг режим и фати ама си отиде се надевам таму лисици и зајци ке лови..

А кој е овој на сликата.Многу ми е познат али не ми текнува кој е :)

Незнам точно кој е тој Г.О. на сликата, само знам дека беше светски шампион.
Ако дознаам кој е, ќе ти пишам.

Maltese - незнам на Македонски каква е, моето е такво, Чоко се вика

photo.php

златен ретривер...а и хаските, златните лабрадори и германските овчари ми се преслатки

Americki Staford defenitivno najdobri :) se slozvate so mene ?

Шарпланиец :) Made in Macedonia !

Имав германски овчар женка,арно ама ми умре не можевме да ја спариме ги давеше мажјаците....пробавме и со дресирани и со секакви ама не биваше и скоро 3-4 години ја имавме и си умре О_о. Сега имам едно "пит бул" мешавина од мајка пит бул и татко не познат :pos2: ама не може да се спореди со германскиот овчар тоа беше милина куче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom