Која радио станица најМНОГУ ја слушате?

• Креатор на темата Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување Време на започнување

Омилено радио

• Канал 77

Гласови: 4 1,3%
  • Антена 5

Гласови: 173 57,3%
  • Радио 2

Гласови: 7 2,3%
  • Друго (Наведи)

Гласови: 118 39,1%

• Вкупно гласачи
    302
Леле...ова кај мене у фрижидер да отворите Антена ќе слушнете... Незз зашто али последнава година и пол радиото мое други канали нема меморирано...Само 95,5...Како и да е горд сум на тоа...:vozbud:

Исклучиво Антена 5. Најбоље музика во секое време!

Антена 5:pipi:А најмногу од се ми се допаѓаат љубовните песни секој понеделник:pipi:Инаку второ најслушано ми е Фортуна...обично во школо кога сум не расположен, плус втора смена пуштам фортуна и ненад и песните што се вртат ми дигаат расположение.:pipi:

Антена, сити, канал4, клубФМ и некад метрополис зависи што има во моментот си вртам додека не најдам музика што ми се слуша.

Антена забегаваат со ванаби Инглиш ченел па затоа не ги слушам многу а и немаат нешто добра музика за мене. Поточно ич нема музика како за мене па затоа си слушам само JAZZ FM.

Koga ne sum na kompjuter si slusam Antena 5, a koga sum na kompjuter si slusam kajgana radio ako nema muz4e si obrakam na antena 5 i taakaa

Најчесто Лајф и Антена 5:) Сити не баш пошо некад знаат да замараат со песните што ги пуштаат.

104.4 рулз!!! :baeh:
тоа беше мала шала, инаку слабо слушам радио во последно време а и кога слушам нон стоп мењам станици се додека не налетам на некоја песна која ми праи мерак:) , најчесто таа станица е канал77 или бубамара

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom