Која радио станица најМНОГУ ја слушате?

• Креатор на темата Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување Време на започнување

Омилено радио

• Канал 77

Гласови: 4 1,3%
  • Антена 5

Гласови: 173 57,3%
  • Радио 2

Гласови: 7 2,3%
  • Друго (Наведи)

Гласови: 118 39,1%

• Вкупно гласачи
    302
Sity radio 10 casa dnevno, (mislam dovolno e:kez:)

Radio Ros definitivno. Samo oni mi pushtat makedonska muzika;) antenna uopshte ne slusham poshto sekoash koa pushtam ili se nekoi zastareni pesni od 80tite ili nekoi tehno trans pesni imaat pushteno. mozhda poshto sekad go pushtam koa e kasno u mk 3-4 saat sabajle ali ne mi se svigja mnogu.
ros e zakon!

Digitally Imported (www.di.fm) se razbira koa ke bide po4etok na mesec (zaradi konekcijata)....ina4e ne slusam radio :)

Кога сум во Скопје слушам City Radio. А кога сум у Битола слушам Antenna5, се осеќам исто као у Скопје да сум... :)

Јас сум исклучиво само на Фортуна 96,8

mRnO напиша:
City definitivno pogotovo emisijata Balkanska E-Banka
momentalno neli city radio imaat kampanja za nacionalna koncesija, sto mislite treba da im se dade,za i drugite gradovi slusnat ona sto go slusa Skopje,ili pak tie nacionalni radio stanici ni se dovolno?

дефинитивно антена 5

Ne slusham mnogu radio,ama koga koga slusham,slusham Life radio.Life is Rock'n'roll.:)))

Не слушам радио..:mist:

Najmnogu slusam Antena5 i mislam deka se najdobri.

90.3 sportsko radio najdobri se

Не слушам мн радио, ама коа слушам тоа ќе да е Антена...

Освен у понеделник и вторник од 24 до 26 ОБАВЕЗНО СЛУШАМ ЦИТИ РАДИО!

posto ne sum vo makedonija i slucajno (po koj znae koj pat probav a ne uspeva) da slusam clubfm skopskoto radio posto go cenam na net ne go najdov drugar mi google me odvede do 1club.fm izbor za se i kvalitet odlicen live

Сити го слушам највеке јес да у последно време слабо слушам радио ама коа ке уклучам некад чат-пат слушам само Сити......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom