Која професија најмногу ви се допаѓа?

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
Пожарникар

Па и немаат многу работа , а земаат плата околу 20 000 денари ... Си седат, играт карти во текот на работното време ,никој ништо не им забранува и ограничува ..... од време на време ќе се појави некој пожар и толку

цела година уживање ,,, па подобра работа здравје

Нешто од типот на менаџер/сопственик на Викторија Сикрет... мислам тоа би било доста исполнувачка кариера =))

Психијатар.. Прво заради тоа што најмногу ме интересираат нештата поврзани со човековата психа, втора поради тоа што во семејството сите ми се со такви факултети.. Медицина, фармација, стоматологија па јас на крај да испаднам тринаесетото прасе не ме доликува :D

Тоа не е професија, тоа карактеристика за финасиската состојба на одреден човек, кажи професија што би сакал да те направи Милионер тоа е друго веќе
Така е, во право си. Само се шегував.

Сакам да бидам истражувач (ако и тоа може да се нарече професија). И не ми е битно каде ќе работам, т.е. истражувам, дали под вода, под земја, на Антарктикот или во некоја пустина, во вселената или... не е битно каде.

Психијатар.. Прво заради тоа што најмногу ме интересираат нештата поврзани со човековата психа, втора поради тоа што во семејството сите ми се со такви факултети.. Медицина, фармација, стоматологија па јас на крај да испаднам тринаесетото прасе не ме доликува :D

Кога ќе бидеш психијатар и коа ќе те викнат да смириш некој набилдан шо скока, дивее и млати све пред него и шо 10 џандари не можат да го совладаат ќе те прашам пак дали сакаш да бидеш психијатар.

Банкар...кога велам банкар не мислам на некој работник на шалтер во експозитура,туку на раководител на банкарски оддел.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom