Која победа ви остави најголем впечаток?

Која победа ви остави најголем впечаток?

• Вкупно гласачи
    110
со гејците не беше интересно - 14 разлика.............ЛЕЛЕЛЕ ШТО НАПРАВИВМЕ !!!! ТОА Е ТОА !

Во Нерези? :pos:
Иначе исто и мене најголем впечаток ми остави победата против Литванија. ЛЕЛЕ ШТО НАПРАВИВМЕ?!
Одма после Литванија е победата против гејците, но таа не беше толку неизвесна како првава и се знаеше 2 минути пред крај дека ќе победиме.

Не ќе беше лошо анкета со поголем број опции.
1.Со Литванија + судиите ,мислам дека е непотребно да пишам зошто
2.Со Словенија ,мислев дека се многу подобри дури и од Русите ,а испадна дека се на ниво на Белгија т.е. ние ги натеравме така.Тогаш мислам како и да не игравме со цела сила ,а сепак беше решена уште во 3/4 и од почеток се насетуваше нашата победа.
3.Со Junanistan.

А уште си мислам каков ќе беше развојот на настаните со Шпанија ако не му тргнеше на ѕверот Наваро.Just sayin'...

Со Литванија беше највозбудлив меч. Се чувствував како да сум во некој друг универзум, просто да не ти се верува дека некои како нас можат да победат кошаркарски џин како Литванија на ЕП на нивни терен, пред полна сала со нивни навивачи, со судии што беа делумно за нив и со тројка во последни секунди откако прво изгубивме топка, па ја украдовме па дадовме кош. Спилберг оди убиј се, ни ти не можеш такво сценарио да напишеш како што Македонија знае да изигра во живо.

Сигурно против Литванија ми беше Најмилата победа, а и против Јунанистан исто.

Не сте ја пишале Шпанија, мене таа утакмица ми беше како победа, каква игра само им пружија на сите тие помпезни НБА играчи во Шпанската репрезентација, јас со солзи го завршив наптреварот, само да имавме барем уште тројца кошаркари кои што ќе можеа да ги одмараат Бо, Антиќ и гарда никој немаше да ни застане на патот, после Шпанија ми е омилена Литванија затоа и за неа гласав, не само што ги расплакавме туку и гордоста им ја повредивме. Прекрасно само жал ми е што заврши сакам уште!

Не сте ја пишале Шпанија, мене таа утакмица ми беше како победа, каква игра само им пружија на сите тие помпезни НБА играчи во Шпанската репрезентација, јас со солзи го завршив наптреварот, само да имавме барем уште тројца кошаркари кои што ќе можеа да ги одмараат Бо, Антиќ и гарда никој немаше да ни застане на патот, после Шпанија ми е омилена Литванија затоа и за неа гласав, не само што ги расплакавме туку и гордоста им ја повредивме. Прекрасно само жал ми е што заврши сакам уште!

Против Шпанија ја игравме најдобрата утакмица на првенството до сега. Штета што изгубивме, само ние ги измачивме на Европсково.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom