Која песна ве потсеќа на вашиот прв бакнеж?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
DNK - Odnapred Blagodaram
Mada ne idese nisto u pozadina ovaa pesna sekogas ke me potseka na prviot baknez i prvata vrska

Ах,добро се сеќавам,беше тоа на 5 год.кога си игравме со едно дете со лопатчињата во песокот...и кога ме баци и ме побара за жен(ск)а, јас истрчав кај мама липајќи:)му се дерев...,на радио ја даваа...хммм мислам дека беше Let love rule-Lenny Kravitz.
Луди времиња беа тоа хехе :pos:

mojot прв бакнеж uste se nema slu4eno
е браво бе...се чуваш за жена ти а...:smir:

а мене...па првиот бакнеж ми се случи во тишина...ама знам дека беше кај мене дома...и пред тоа ја со другар ми им покажувавме на неа и другарка и порничи...така да сеа коа ќе го видам порничот ме потсеќа на бакнежот :pos: :pos: :)

Edna pesna stara od Zeljko Joksimovic ne mi teknuva kako se vikase sega. Znam bese nesto ,,dojdi ne sme preku granica , ljubime do zori,, ic ne mi teknuva. Na makedonski vi ja pisam oti ne mi teknuva kako bese ama ic
Aj nekoj ako znaj neka mi kazi kako se vika pesnata

prviot baknez,
darude - sandstorm
toa bese znaat struzani potprani na edno kajce na zenska plaza navecer, i od plivalisteno idese sandstorm
kolku uzasen baknez bese toj...

Na Duvna vetre razvigorce... Znam deka e cudno, ama taa se najde vo plejlista koga prvpat se zalapav.

Звуците од скејтбордите,штикли,туѓи гласови...прити мач таа музика:)

eeee toa bese od dino merlin onaa ajde nocas mi dogdi svega mi donesi nocas nesto ljepo treba da se desi ajde nocas mi dogdi vise vina i pjesme i tn.mislam bas fino

мојот прв бакнеж...ех..не се сеќевам ама првиот со личноста која ми значи најмногу беше рузмарин од саша матиќ.беше на една матурска ве4ер таму прв пат го видов тоа беше пред околу 2 години и сеуште сме заедно.

Јас се лапав без музика позади школо изгледа затоа сум ваков неемотивен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom