Која песна ве потсеќа на вашата љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Потсетува на последната (и можеби единствена) љубов што сум ја имал...

Подобро е вака : поинаку не можеше ни да биде :)

Која песна ве тера да мислите на личноста која ви се свиѓа или сте во врска или така нешто? Песната која ве тера да му се јавите и премногу си ја наоѓате вашата приказна во неа и мислите дека само за вас е напишана? Можеби сте се запознале на таа песна, а може првпат сте се бакнале на таа песна...
ljubaviii - zeljko joksimovic <3 <3 :(((

Јас имам песни кои ме потсеќаат на секој дечко со кој имам излегувано. Тоа најчесто се песни кои се вртеле во моментот кога сум била со нив, или кога сум мислела на нив и сл. Еве на пр. песната Лажу те ме потсеќа на еден дечко зашто заедно игравме и пеевме на оваа песна на една школска прослава. На друг ме потсеќа Марија од Дивје јагоде зашто тоа му беше омилена песна на дечкото и често ја слушавме во кола. На еден друг ме потсеѓа Никада од Адил зашто кога раскинавме, таа песна ја слушав. И многу други песни, не ми се мисли сега за тоа.

Некоја шпанска/латино песна од оние латино-американски серии, доста позната беше, али не се сеќам..

Morandi-Angels :)))))))))))))))
--- надополнето: 3 септември 2012 во 21:31 ---
Morandi-Angels :)))))))))))))))

Беше пролетно попладне, седевме на клупата во Паркот на револуцијата, од десна страна Сонцето полека заоѓаше, од лева страна водата во малите базенчиња мируваше. Песнава одеше од мојот телефон, го запамтив тој момент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom