Која музика не сакате да ја слушате воопшто?

Кој вид на музика не сакате да го слушате

• Вкупно гласачи
    442
Турбо фолк и народњаците,нашите "квази" поп пеачки, и транс,техно и такви зафрканции... булшит :toe::toe:

Метал и турбо фолк.Одвратно.

Метал и турбо фолк.Одвратно.

Добро, не сакаш метал, го почитувам твоето мислење. Ама навреда е да го ставаш во иста реченица со турбо фолк. И тоа раздвоени само со "и"...

Има многу стилови на музика што ги нема во анкетата. Како и да ене обожавам метал и се што оди во тоа, потоа тежок транс исто неможам да слушам. Турбофолк ама ич, српско да, ама оние што забегуваат не.

Пајнер, Балканика, Пинк и сл...тој репертоар, не.
Значи јасно е, турбо фолк, квази Џеј џеј поп, етно шит (не етно во права смисла, него мешавина од 50 стила а најзастапен е турбото), итн...
А да, мрзам хаус највеќе :pos: Поточно таков плажарски со мдм растопени вокали, абе ајде.

тежок транс исто неможам да слушам
Aj дефинирај ми жити се каков е тој тежок и колку е? :)

Btw се извинувам ако не ги дефинирам по правила и редослед таканаречениве стилови, знам дека има стручковци што ќе се пуваат вака или онака, ама па поинтересно е кога на овој начин ги обележуваш, како што и заслужуваат, бар според мене :)

Пис бабас

добро бе шо му фали на металот?? иначе све поднесувам :baeh:

добро бе шо му фали на металот?? иначе све поднесувам :baeh:

брат има метал и метал.
power, new и ghotic metal поштувам и слушам ама blac и death мислам дека не се баш правци на МУЗИКА. истото го мислам и за brutal metal и за слични ср*ња.:helou:

Неможам да слушам од тие педерските музики на Мика, Хилари даф и такви некои глупи бој бендови со излитени демек рокерски ритмои и се занасат дека се не знам шо. Такви ни за сеир да им пукам не би ги поднел. Со другото сум сосема ок. Неми смета ни метал, или турбо фолк.

metal??? abe metal e najbolja muzika toa bas toa derenjeto ne da mozam da go podnesam go obozavam i toa bubnjevite tupatapatatatatatatatat ZAKON!!!!

Турбофолк! Најголемото срање што постои на земјава...Значи кои текстови ги имаат....ц ц ц ц...:vozbud::vozbud::nenene::nenene::nenene::nenene:

ne zaebavaj ne sve sto e turbo folk e loso ima dobri textovi ne cinat tie zenskite sto gi peat ko gacice i takvi kurvinski sranja ama ima uderground turbo folk so mnogu dobri stihovi a melosot toa e ukus a za vkusovi ne se spori taka da ne e sve isto i i karleusa i saban sinan hasan kemal...

брат има метал и метал.
power, new и ghotic metal поштувам и слушам ама blac и death мислам дека не се баш правци на МУЗИКА. истото го мислам и за brutal metal и за слични ср*ња.:helou:
Зошто блек и дет да не се правци во музика бе??
пиши жити се??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom