Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.metalstorm.net
Не мислам така.Тврдам дека е така.Ова го кажувам од тоа шо го знам и тоа шо го гледам.Ај докажи ми дека грешам!Кој од младиве слуша џез или блуз?? У која дискотека се пушта таква музика? У кој кафичи? Добро пуштаат по кафичиве али не многу често а и ептен ретки се тие места. Има некој општо познат џез или блуз артист шо го знаат повеќето луѓе? Е нема нема.Тоа е стар музички стил шо нема да издржи уште долго.Не дека сум нешо против али така е.
Е ај ти докажи дека не грешиш ? Коа ке видиш 80% од Младинава се тешка сељачаана .. сите се палат на турбофолк .. затоа нигде не пуштаат џез и блуз и рок .. затоа што лугево се прости и навикнати се на проста музика .. затоа во 90% од сите кафичи, дискотеки, кафани се пушта срање на кое што сите ке можат да му се радуваат ! Џезот , блузот , рокот се стари музички стилови што никад нема да умрат .. погледни малце низ целиот свет што се дешава а не само у нашава мизерна држава .. сум рекол 1000 пати дека овде владее Големата Шабанерија , али надвор од овде е сркоз друг свет !