Која марка на мобилен ја имате?

• Креатор на темата Креатор на темата маци
  • Време на започнување Време на започнување

Koja marka na mobilen telefon ja imate?

• Nokia

Гласови: 12 23,1%
  • Sony Ericsson

Гласови: 22 42,3%
  • Siemens

Гласови: 8 15,4%
  • Alcatel

Гласови: 4 7,7%
  • Motorola

Гласови: 2 3,8%
  • Samsung

Гласови: 4 7,7%
  • Drugo

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Алкател 556, старо моделче ама убо ме служит до сеа.

blackberry 8310...vo se najdobar dosega shto sum imal samo navigacijata mu e mnogu bavna. pred to imav palm so windows mobile i koristev tom tom kako navigator i beshe mnogu brz.

8300_Edge_frontNoShadow1.jpg

h1000.jpg

k750i_1.jpg

Овие две јебачки телефончиња:pos2:

Сони Ериксон имам али најдобро ми лежат Нокиите:vozbud::vozbud::vozbud:

Сум користел Siemens, па Алкател па Самсунг и Моторола...

Можам да кажам дека Siemens-от и ден денес работи перфектно со иста батерија која функционираше како нова цели 5 години а и ден денес држи. Цена 250 евра на времето...

Алкател прави чисти low-budget модели. Очигледно имаат проблеми со добри батерии бидејќи секоја година мора нова, а менито е споро како трактор така да за тие 6000 денари е и така и така.

Самсунгот што сега го користам е топ за тие пари пак 6000 денари :). Лесно и брзо мени, добра камера, супер меморија, лесен на рака ќе видиме како ќе се покаже.

Инаку многу поштувам Нокиа мобилен иако никогаш не сум имал :vozbud:

Shitorola aka Motorola али следен телефон ќе ми биде или Nokia или Apple или Blackberry.

se

se k850i najboli mob so kam :zver::oeoeoe:
showpic2.php3

showpic2.php3
showpic2.php3

моментално имам самсунг и не планирам да го менвам дур не рикни . претходно имав панасоник а пред панасоникот имав моторола

Некаква си Nokia (еве го вртам низ раце, ама не пишува бројки), така да неам појма што модел е, воопшто не се разбирам. Абе телефон ко телефон, нека брчи таму, дури прета нема менување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom