Која "корпа" боли повеќе и како ги поднесувате? :)

Aceva напиша:
Едно створење ми кажа дека сум му личела на сестра му која неодамна починала.
Не моеш ни да се насмееш.
That`s gotta hurt... Јеботе, како да кометирам на ова а да не испаднам кретен???

И реков на другарками да и кажи на другаркае дека нема да бидиме заедно, (ова е во најбедните).
Дојде ми рече, те изневерив, онака ладнокрвно.

mene pa najglupoto otkacuvanje mi se desi pred
2 dena (varjda radi toa ja otvoriv temava) po telefon. Se javuva tipkata i zdravo kako si i mi vika moze da te prasam neso ama da ne se lutis. I mi vika moze da bideme drugari samo? I ja onaka u sebe si vikam od kaj sea ova, sabota sme nema denes 'neskrotlivi srca' ...se do togas si mislev deka samo na film ima vakvi cudni raboti.:lud:

Јас ја соблеков гола, ја кренав в раце, ја клапнав на сред забава меѓу луѓе и реков, на ви ја, мене појќе не ми треба.

Инаку, после, утредента, се врати да се смириме. Не се смиривме. Ја нејќев, бескичмењачка.

Сите ние сме откачалки...ме откачи оти ја носев сестра ми со мене...Ми рече па тебе дечко не ти треба,веке си имаш влечко.

Otkaciv sum otkacila ama lugje da vi kazam kakva sum si sea mirnicka pa si gledam samo edno muzle so me zmara veke dve godini taka da nevkusno bi bilo da pisuvam za toa....SEDI DO MENE

Ima edna prikazna za pocetocite na prilepskiot teatar i taa odi vaka;
Ide Trajko u Prilep, na vremeto i pocnuva po grad da se dere: Vecerva teatarska pretstava, srede charshija!!!Pretstavata se vika: "Trajko skache kroz prozor i vraca se istim putem" (srpskata influenca bila mnogu jaka),karti izvolte kaj mene,ajmo,vecer Trajko skache kroz prozor!!!
Narod kupuva karti,dava pari i vecherta odi srede charshija da gleda teatarska pretstava.Cekale,se tufkale i sfatile: "Trajko skache kroz prozor,sa novcem, i nikad se ne vraca!!!"
Taka i mene mi se desi. Prilepska saga ti e toa.

bibika напиша:
Ima edna prikazna za pocetocite na prilepskiot teatar i taa odi vaka;
Ide Trajko u Prilep, na vremeto i pocnuva po grad da se dere: Vecerva teatarska pretstava, srede charshija!!!Pretstavata se vika: "Trajko skache kroz prozor i vraca se istim putem" (srpskata influenca bila mnogu jaka),karti izvolte kaj mene,ajmo,vecer Trajko skache kroz prozor!!!
Narod kupuva karti,dava pari i vecherta odi srede charshija da gleda teatarska pretstava.Cekale,se tufkale i sfatile: "Trajko skache kroz prozor,sa novcem, i nikad se ne vraca!!!"
Taka i mene mi se desi. Prilepska saga ti e toa.
Леле колку неинтереснооооо.... понеинтересна ствар до сега не сум прочитал... како ви текнуваат вакви г******и на пишувате, не ми е јасно...

Chandler напиша:
Леле колку неинтереснооооо.... понеинтересна ствар до сега не сум прочитал... како ви текнуваат вакви г******и на пишувате, не ми е јасно...

Ne citaj be duso,ako ne ti e interesno. Sekako e vistinito!
Imas opcija, se vika IGNORE ME!! :)

не ми се случило да ме откачат али затоа јас имам откачено
но имам свој принцип сакам да останам и понатаму пријател со личноста шо сум ја откачил едноставно дипломатски откачувам со многу зборење за на крај да си останеме добри пријатели

Како поднесувате корпи?

Дали корпата преболувате секундарно или ви треба долго време?

Сум имал другари кои ми праќале СМС со самоубиствена содржина, а има и случаи кога негативната енергија се празни за неколку часа.

пааа... зависит колку си затрескан во рибата... ако ја сакаш 2 дена за 2 мин. забораваш, а ак ја сакаш 6 месеци... потешко е малце да преболиш...

зависи каква ти е целта ако сакаш да ја напалиш и да трчка онака малце по тебе првиот пат ќе и речеш не , па после бога ми послатко ќе биде , а иначе не го практикувам поимот корпа , за мене е - може и неможе , да или не.

Ednostavno neliiiiiiiiiiiiiiiiiii................ama korpa nikakva ne podnesuvam!!!
No posle korpa pa nesto poise vlece kaj taa licnost, zs ja gledas kako nedostizna do sega i te tera da produzis da se boris, a za nesto so 2pati bilo i pak se pvtoruva pa i nee tolku po kejf:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom