Надвор сум од случувањата на ова поле долго време, а уствари никад ни не сум бил фан на конзоли, ама во последно време ми се уврте дека сакам да си купам нешто. Е сеа во времето на РЅ1 и РЅ2 и оригиналник ХВОХ лесно беше, идеш во продавница ти ставаат чип за 30-40 евра и свршена работа. Ама денес работава не е така. Читам на интернет 300 глупости и викам најубаво да си прашам луѓе кои се сретнале со овој проблем.
Значи ме интересира конкретно на која конзола кои се можностите за да се играат пиратски игри и кои се последиците со тоа? На пример дали морам да изгубам онлине играње и ако купам оригинална игра на пример? Највеќе сакам игри со тргање (симулации не аркадни) така да може и тоа да игра удел во изборот или ова пре ми е за друштвено играње, така да ако со Нинтендо Вии има најмалку замарање може и тоа да го земам.
Значи ме интересира конкретно на која конзола кои се можностите за да се играат пиратски игри и кои се последиците со тоа? На пример дали морам да изгубам онлине играње и ако купам оригинална игра на пример? Највеќе сакам игри со тргање (симулации не аркадни) така да може и тоа да игра удел во изборот или ова пре ми е за друштвено играње, така да ако со Нинтендо Вии има најмалку замарање може и тоа да го земам.
), и ја давам со полнач, флеш картицата и мемориска картичка од 2 гб, за 60 евра...