Игра што ми има искорнато нерви е а воедно е и многу глупа,незнам ни зашто ја пробував е The Crystal Key,по мизерна point and click авантура неам пробано а богами и иде на нерви и тоа бајаги D
Pro evolution, lele kakvi nervozi me pukaat na taa igra nemas poima. Ednas go udriv monitorot i se iskluci i se rasipa u picku mater, za edna igra monitorot mi otide
Било која од Фудбалските игри .. ПЕС ФИФА ... ако губам така педе*ски ке се изедам .. ке го сокршам мон. .. а и најного се нервирам на КАНТЕР СТРАЈК кога играм .. некој играт со чит па неможеш да ги убиеш па се у главата ке те тепат и знаеш нервози . да е до мене мислам дека ке го му го скршам врато как на врапче
Се нервирам кога ги играм оние игрите со логично размислување. Оние на кој нема акција туку си решаваш некои енигми, загатки. Инаку за кантер ич не се нервирам. Си играм најрелаксирано
Највише се курчам на игрици како Prince oF Persia и слично коа се утепуеш од шпартање до некое место и на крај моеш да паднеш у бездна или слично....Боље да не си до мене
ABE MENE NAJMNOGU ME NERVIRA PRO EVOLUTION 6 POSEBNO NEKOGAS KOGA GUBAM ..... AMA toa cesto ne se slucuva )
osven nekogas da mi napravat presvrt vo posledna miNuta i togas najmnogu se nerviram i ja treslkam raackata
Ме нервира ФИФА кога ќе примам гол од 62,4 метра, а Чех јаде семки до статива, исто кога наместо да му ја земе топката на играчот, врти кругчиња околу него .
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.