Која е вашата лична, мотивирачка парола

• Креатор на темата Креатор на темата MakeLOVEnoTwar
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобрата фраза што некогаш сум ја прочитал:
You only live once, but if you do it right once is enough.

Најсмонатана фраза што некогаш луѓето ја измислиле:
Only god can jugde me.
Ако си Атеист и не е баш смотана :)
--- надополнето: 1 август 2012 во 03:59 ---
"What do have to lose?"
Луѓето многу почесто жалат за работи кои не ги направиле отколку за оние кои ги направиле.
Затоа соберете храброст ...

We are born with wings , why prefer to crawl through life

Од темнината се раѓа најголемата светлина

"There are some people who live in a dream world, and there are some who face reality; and then there are those who turn one into the other."

-- Douglas H. Everett

S.F.S.N.

С.Ф.С.Н.

МОЈА ГЕНЕРАЦИЈА ЧЕДРТЕСЕТ И НЕКЕ (КОЈ САКА ПРЕВОД-ПИШИ НА ПП)

да, али на српски:
- Смрт Фашизму, Слобода Народу!
Си ја преведов јас, демек нели, да го негуваме македонскиот јазик. Да говориме, не да зборуваме... итн итн :)

Nasmej se - denes e nov den poln so predizvici !!!!! - go isprintav i go zalepiv na vlezna vrata od vnatre :) pri sekoe izleguvanje od doma svesno il ne go citkam pa znam da me napolni energetski :):)

If you're going through hell, keep going и People don't belong to people.

На англиски ги ставив, во нивната оригинална форма.
Во моменти на изгубеност, само си ги вртам низ глава. Секогаш ме инспирираат и последниве 2 години ми се мисли водилки во секој аспект од животот.

Секогаш давај приближно точни одговори,никогаш прецизно погрешни.(длабока мисла)

“Do we really want to be rid of our resentments, our anger, our fear? Many of us cling to our fears, doubts, self-loathing or hatred because there is a certain distorted security in familiar pain. It seems safer to embrace what we know than to let go of it for fear of the unknown.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom