Која е онаа работа што сакаш да ја направиш, а не си ја направил до сега? Што те спречува?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
За чудо, во катедрава моја има само професорки, дури и лекторките од Италија што ни се се праат дека ништо не знаат и не сакаат да ни помогнат.Аплицирањето е до 1.2, сред испитна јас дремам на факс само за да начекам некоја од нив и да побарам препорака и гарантно писмо - џабе.Они не се појавуваат на нивни испити камоли да помогнат за вакво нешто.

баш си размислував колку убаво би било да имав едно станче некаде во њу јорк, една работичка и што е најбитно спокојство, дека ќе имам там спокојство е голем знак прашалник ама така си замислував како би ги поминувал деновите таму, како би го тепал времето, есапот дома не излегува исто како и на пазар али сакам да пробам :)
нештото што ме спречува е моиве дома, ситуацијата не е баш како за да ги оставам а и по природа сум многу лојален кон луѓето што се околу мене и некако не ми се испуштаат така

Да бидам познат кројач или кондураџија. Сите кај мене да доаѓаат да им направам добар костум или кондур. Да бидам како екрем во таа рекламата кога им зема мерка. Ама не се оствари.
Сега сакам еден ден да си нарачам еден костум ручни рад. Ама уште не е време за свадби па треба да се чека.

Да бидам познат кројач или кондураџија. Сите кај мене да доаѓаат да им направам добар костум или кондур. Да бидам како екрем во таа рекламата кога им зема мерка. Ама не се оствари.
Сега сакам еден ден да си нарачам еден костум ручни рад. Ама уште не е време за свадби па треба да се чека.
Кхмм...и за други пригоди костум пасува...

Да ја опнам Меган Фокс :coffee: Што ме спречува? Пари ми требаат. Е кога сме кај нив сакам 50 милијарди фунти. :cool:

Да го научам јазикот на глувонемите.
Што ме спречува?
- Едно големо " НИШТО" .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom