Која е онаа работа што сакаш да ја направиш, а не си ја направил до сега? Што те спречува?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Да студирам на приватен факултет. Зошто? Тој што пробал знае.

Да имам возачка за автобус/шлепер. Голем мерак имам за шофер да станам.
Требе прво да полагам за Ц категорија, па после за Е категорија, и после 2 години за Д.

Ного време, ного пари, и ного компликации.. :(:(:(
Ех Луки, ти мислеш така лесно шофер се станува, само со возачка. За шофер требе прво фаца да имаш, а после и изграден стил и вкус. Требе да имаш цел асортиман на бели рамбовки, стомако да ти излева помеѓу мрсните фармерки и маицата, и најважно од се, слики од разголени певаљки во кабината. Чувек е или роден со тава талент или не. Ако ме прашаш мене, од тебе мајстор не бива.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ех Луки, ти мислеш така лесно шофер се станува, само со возачка. За шофер требе прво фаца да имаш, а после и изграден стил и вкус. Требе да имаш цел асортиман на бели рамбовки, стомако да ти излева помеѓу мрсните фармерки и маицата, и најважно од се, слики од разголени певаљки во кабината. Чувек е или роден со тава талент или не. Ако ме прашаш мене, од тебе мајстор не бива.

Јас имам фаца за шофер, шкембето ми е пуштено, а за шоферските реквизити (рамбовки, маици, слики од певаљки) е колај работа.
А дека иам фаца, шом на трактор ме личе, шо е останало па за шлепер/автобус. Нелегално возих и соло возило, и шлепер, и други работи, ама сакам да иам и ејлам за да сам си слободен.
Ејлам ми фале од целата равенка. Само шо ејламо ного скап, и макотрпно се добива. :(:(

Јас имам фаца за шофер, шкембето ми е пуштено, а за шоферските реквизити (рамбовки, маици, слики од певаљки) е колај работа.
А дека иам фаца, шом на трактор ме личе, шо е останало па за шлепер/автобус. Нелегално возих и соло возило, и шлепер, и други работи, ама сакам да иам и ејлам за да сам си слободен.
Ејлам ми фале од целата равенка. Само шо ејламо ного скап, и макотрпно се добива. :(:(
И после Луки за Струмица Експрес ли ќе возиш? или патот накај Америка и Чикаго :)

Сакав/ се уште сакам да ја добијам таа ебана стипендија за постдипломски во Италија..
Она што ме спречува е и најважниот фактор со чија помош би можела тоа да го добијам - професорите :tapp:
Сакав се до моментот кога увидов колку тоа овие проклети кучки се незаинтересирани, рамнодушни, и воопшто не се ни трудат да им бидат од помош на студентите!
Џабе просекот, џабе макотрпно учење кога единствените кои би можеле да ме поттурнат ги боли малиот прст од десната нога.
Се уште сакам затоа што имам надеж дека можеби некако сама би се снашла... ама само можеби.

Бебуш, оди, ќе се снајдеш сигурно. Ако требе и кредит земи... Ќе поработеш малко, ќе земеш нешто државна помош, само не седи кај нас.
1500 евра кошта година.. кај да ги најдам толку пари освен преку катедра и тие нивни програми? + Што животот таму и не е баш розев што се однесува до финансии.. Да не зборам за тоа дека кај професориве не сакаат да ни разјаснат и мораме тие од таму да ги малтретираме со катаљарда прашања, не сакаат ни препорака ни ништо да пишат.. абе ќе ги запалам!:tapp:

Последен Офф Топик.
Не се срамувај, бомбардирај со прашања, разјаснувајна, идеи, глупости, само и само да излезеш на негде.
А за пари, и тук ќе немаш пари, и там ќе немаш пари. Нема некоја разлика.. :D:D:D

Последен Офф Топик.
Не се срамувај, бомбардирај со прашања, разјаснувајна, идеи, глупости, само и само да излезеш на негде.
А за пари, и тук ќе немаш пари, и там ќе немаш пари. Нема некоја разлика.. :D:D:D
Место да речеш еве бебуш јас мецен ќе те финансирам една година, друга година стипендија ќе си фанеш он а со пари а без пари исто ти се фаќа

Место да речеш еве бебуш јас мецен ќе те финансирам една година, друга година стипендија ќе си фанеш он а со пари а без пари исто ти се фаќа
Тате, ќе расситнеш ли од дедо лирите, за јас да се праам мецена? :D:D

Сакав/ се уште сакам да ја добијам таа ебана стипендија за постдипломски во Италија..
Она што ме спречува е и најважниот фактор со чија помош би можела тоа да го добијам - професорите :tapp:
Сакав се до моментот кога увидов колку тоа овие проклети кучки се незаинтересирани, рамнодушни, и воопшто не се ни трудат да им бидат од помош на студентите!
Џабе просекот, џабе макотрпно учење кога единствените кои би можеле да ме поттурнат ги боли малиот прст од десната нога.
Се уште сакам затоа што имам надеж дека можеби некако сама би се снашла... ама само можеби.
Ова е проблемот, ти од професорки сакаш аир да видиш. Барај професор, и поработи малку на апликацијата.

Тате, ќе расситнеш ли од дедо лирите, за јас да се праам мецена? :D:D
УУУУУУУУУУУУ РАСТУРИКУЌО расипник ,недомаќин , ЧУМО лирите ја за мен не сум ситнил за теб ќе ситнум мецен да се прааш мајмун еден.

Ова е проблемот, ти од професорки сакаш аир да видиш. Барај професор, и поработи малку на апликацијата.
За чудо, во катедрава моја има само професорки, дури и лекторките од Италија што ни се се праат дека ништо не знаат и не сакаат да ни помогнат.Аплицирањето е до 1.2, сред испитна јас дремам на факс само за да начекам некоја од нив и да побарам препорака и гарантно писмо - џабе.Они не се појавуваат на нивни испити камоли да помогнат за вакво нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom