Која е најубава серија во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата vlatko barca
  • Време на започнување Време на започнување
за мене беа:
1.дивиот сточар
2.кралот на ангелите.
тиа две беа на а еден и са ного убави. ина4е, сакам серии, поз
поз!
и предложете некоја нова, па може и на кабелските па и пинк.
поз.

Од кога почнаа да емитуваат латиноамерикански серии, народов заглупе наеднаш.
Како може да бидат убави тие серии кога едни исти глумци се вртат во секоја? Само што сега не бил богат и не ја сакал слугинката, сега бил сиромашен и вљубен во најбогатата фраерка во маалото.
Изгледа треба да почнат нивните продуценти и режисери да се огледуваат на нивните колеги американци.

Прво за зборчето најуба да ти кажам дека си :zver:.

LOST рулз, иначе :)

One tree Hill i Gossip Girl za mene se najbolji serii za sezonava so izmina 07-08:kafe:

Глобализација - моментот кога бабите ги оставија плеталата и седнаа да гледаат шпански серии.

Za mene "Akapulko" sto se emituva na sitel:helou:

Во моментов од тие што се емитуваат на тв најдобри ми се:
Dr.Becker
That 70's show

PRISON BREAK ROCKS :vozbud:
Одвај чекам да почни 4-та сезона

Scrubs,House M.D и CSI: Las Vegas.

А од балканските: Наша мала клиника (хрватската, а не словенската) и Битанги и принцези.

Heroes е најдобра... интересна е и динамична, затоа ми се допаѓа.

Дефинитивно американските серии за мене се ОСКАР спрема латиноамериканските али не велам дека не гледам, сепак од латиноамериканските може да се одвојат Аргентински и Бразилските, кои се направени со многу буџет, одлична глума и добра приказна, според мене и тие прават најдобри теленовели... можам да набројам: Клон, Страници на животот, Семејни Интриги, Пристаниште на чудата и мн. други кои се уште не виделе светло кај нас... од Аргентина можам да набројам Млади Бунтовници, Отец Корахе, Посилни од Судбината и др. Сепак од Американските ги издвојувам: Изгубени, Очајни Домаќинки, Трачарка (Gossip Girl), Вовед во Анатомија и мн. други кои не ми доаѓаат во мисла :icon_cool

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom