Која е најлуда тепачка што сте ја гледале на фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Ѕирнете го клипчево,интересна компилација од тепачки...
ќотек до full.......... уживајте..............

Spored mene edna od najludite fudbalski tepacki do sega, so zborovi nemoze da se opise..... MUST SEE !!!

Еве ја тепачката помегју Гробарите и Б Б Б во Швајцарија на пријателски натпревар . Гробари - Десно , Б Б Б - Лево .

Definitvno najluda tepacka so sum ja gleal na fudbalskite tereni sirum Evropa e Metalurg-Drita.Golmanot nA Drita jadese korner znamence u glava od navivacite na Metalurg.

Јас помеѓу Гробари и БББ во Швајцарија лелеле ама ќотек му шибнаа на Усташите истот така ме бендиса тепачката помеѓу Интер и Валнсија посебно Камбијасо и ТОлдо:pos2::pos2:

Оливер Кан има повеќе "сјајни" моменти (гризење, фаќање за врат) :). Се сеќавате?

Погледнете го клипчето.Има добар микс од тепачки,но и екстремно груби стартови кои се за затвор.(особено оние на Матераци).

Па најлуда што ја иам видено до сеа е онаа пред две сезони во ЛШ, на Местаља (Валенсија), кога стана збрка на центарот, а потоа налета оној од клупата и го му удри една на Бурдисо од Интер. Играа Валенсија : Интер ...

Погледнете го клипчето.Има добар микс од тепачки,но и екстремно груби стартови кои се за затвор.(особено оние на Матераци).

Добри се а Матераци треба да се исклучи од фудбалот не треба да игра воопшто

Он е за у психијатарска установа:wink:

Еве една тепачка од нашите терени.Има играчи на Цементарница 55 и не знам која друга албанска екипа.

Еве уште малку.Пелистер-Вардар 93година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom