Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Хе хе... Има неправди еден куп... Се има десено еден куп неправди. Али се е минливо и се заборава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:Ах да, ќе заборавев... Уште една голема неправда.
Јас (роден македонец) по македонски редев 2-ки, а англиски никогаш не сум имал помала оцена од 5 (освен во примерот погоре).
Како е тоа можно? Толку ли сум неписмен?
Исти случај Аcid.И јас имам 2ка македонски а Англиски и Германски сите 5ки.Не си неписмен...до професорката е.Мојава е љубоморна поради 5ките Англиски и Германски и затоа ми става 2 Македонски.Да не е роднина мојава со таа тебе шо ти предавала?Acid напиша:Ах да, ќе заборавев... Уште една голема неправда.
Јас (роден македонец) по македонски редев 2-ки, а англиски никогаш не сум имал помала оцена од 5 (освен во примерот погоре).
Како е тоа можно? Толку ли сум неписмен?
PSYtisfaction напиша:Добив математика на тест петка со сите можни, и кучката ми стави кец у дневник без воопшто да ме испраша или да ме фати како препишувам. Убедена беше дека сум носела ливчиња. (не дека не носев де, ама не ме фати битно)
И една колективна неправда: професорката го напушти часот, не запиша цел клас у забелешки и побара укор за секој од нас само затоа што си игравме асоцијации додека она предаваше.![]()