Која боја преовладува во вашиот плакар?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Која боја најчесто ја носите?

• Вкупно гласачи
    307
Па сите бои ги носам звисно од расположение и место, ама најмногу црна, зелена, црвена тие три ми се :vozbud:

Кафеава од дрвото :pos: Шала на страна - најмногу? Па тегет во блиска нијанса накај зелено па иде накај крем (панталоните се најмногу во оваа боја. После иде небесно плаво (пижами)и најнакрај црвено (две три кошули)

Црна,црна,црна,па зелена,зелена,зелена и зелена до бескрај. :)

Се наоѓаат во поголем број и други бои,ама овие две се добри 80%. :)

Бела, бела... бело е сееееее, во срцето, пред мене бела си ти :)

Kaj мене е шарено, нема боја што нема, ама претежно е бела, така се осеќам како ангелче:)

виножито преовладува во мојон... :vozbud:

Највеќе бела...најубава ми е бидејќи можам да ја комбинирам со која боја сакам, бела со секоја боја си одговара а и така е убава...светла

Сакам потемни бои. Обично носам црно, кафеаво и тегет. Од посветлите бои дели кремот.

...zelena mi stoi najveke i crna a i teget bogami...sakam sina bleda nijansa na obleka...a sum lud po midnight blue-nijansata za bilo sto...

oд се по нешто имам , сакам плаво . портокалово црно , бело ми фали нешто розево- ( некоја кошула ) црвено имам се за разни пригоди :)

Sve mi boje lepo stoje , nema kaj mene u plakar boja sto nema da se najdi. Ustvari ne kafeavo !

Сите бои си имам по нешто. За летно време повеќе светлите бои, за зимно по темните..

Омилена ми е лилаковата боја и имам многу такви парчиња облека.А на второ место ми е црната.Е кога ќе си ги спојам овие две бои во комбинација се чуствувам најубаво:ojea:

Кај мене преовладуваат црна , сива ииииииии бела ...присутни се и други бои ,освен кафеава и крем..не можам да ги смислам :lol:

Црна.Другите бои обично ги поклонувам на другарки,фамилија и слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom