Која банка е најдобра? (ваши искуства со банки)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Si imam edna maka i bi sakal mala pomos :)
Aplicirav za potrosuvacki kredit vo SB, no bev odbien so obrazlozenie deka sum odnien poradi nenavremeni podmuruvanja na uslugi kon drugi banki.
Otidov na kosiltacija kaj dorektorkata na filijalata i taa mi go pokaza izvestjvanjeto sto go dobila baknata od KREDITNOTO BIRO vo koj i ukazuvaat na baknata za mojot krediten rejting koj spored niv e nepovolen zatoa sto imam zakasnato so zatvoranje na kradit. Kreditot mi e zatvoren pred poveke od 1.5 godina i imav prilozeno originalen dokument za toa od bankata.
Prasanjeto mi e dali da apliciram vo druga banka i dali sekoja banka si ima posebna kreditna politika ili pak se primorani da postapuvaat po preporakata na KB. Fala Vi odnapred.

Prasuvaj vo druga institucija, no pritoa pokazi im go originalniot dokument deka "problematicniot" kredit ti e veke zatvoren. Interesno e toa sto MKB ne go brisel od registar toj kredit, no, mozno e!

Prasuvaj vo druga institucija, no pritoa pokazi im go originalniot dokument deka "problematicniot" kredit ti e veke zatvoren. Interesno e toa sto MKB ne go brisel od registar toj kredit, no, mozno e!
Go prativ originalot so ostanatata dokumentacija ama izgleda nekoj birokrat ne go zemal vo predvid[DOUBLEPOST=1501873672][/DOUBLEPOST]
Go prativ originalot so ostanatata dokumentacija ama izgleda nekoj birokrat ne go zemal vo predvid
predlozi mi nekoja banka sto e pofleksibilna za kredit

Хммм.. Дали некој знае за Нлб банкА ? Колку време треба дА си во рАботен однос зА аплицирање кредит?
Од тАму земам плАтА , но кога и да отидам има премногу гужва и немам инфо ...

Некој да не зне од прилика колку изнесува плата на ново вработен благајник во банкиве ?

Koja e bolja varijanta za kupuvanje preko internet Visa ili MasterCard? I vo koja banka da ja izvadam?

Јас на НЛБ си извадив картичка и можело на банкоматите кај што е банката пари да си ставаш да не чекаш ред ,не знам за другите дали има но ова е плус според мене

Fala na odgovorite. Izvadiv vo Nlb, posto moze i vo nekoi dr zemji bez provizija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom