во која банка мозе со три месеци работен однос да се аплицира?
Prasuvaj vo Komercijalna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во која банка мозе со три месеци работен однос да се аплицира?
Go prativ originalot so ostanatata dokumentacija ama izgleda nekoj birokrat ne go zemal vo predvid[DOUBLEPOST=1501873672][/DOUBLEPOST]Prasuvaj vo druga institucija, no pritoa pokazi im go originalniot dokument deka "problematicniot" kredit ti e veke zatvoren. Interesno e toa sto MKB ne go brisel od registar toj kredit, no, mozno e!
predlozi mi nekoja banka sto e pofleksibilna za kreditGo prativ originalot so ostanatata dokumentacija ama izgleda nekoj birokrat ne go zemal vo predvid
ПрАшав 6 месеци е тАму ...Prasuvaj vo Komercijalna.
ПрАшав 6 месеци е тАму ...
zavisi....18000Некој да не зне од прилика колку изнесува плата на ново вработен благајник во банкиве ?
Visa од NLBKoja e bolja varijanta za kupuvanje preko internet Visa ili MasterCard? I vo koja banka da ja izvadam?
nema vrska koj brend e kartickataKoja e bolja varijanta za kupuvanje preko internet Visa ili MasterCard? I vo koja banka da ja izvadam?
Koja e bolja varijanta za kupuvanje preko internet Visa ili MasterCard? I vo koja banka da ja izvadam?