Кој жанр го преферирате

Кој жанр ви е најомилен?

• Трки и Симулации

Гласови: 19 25,7%
  • Пуцачини (FPS/TPS)

Гласови: 28 37,8%
  • Стратегии

Гласови: 28 37,8%
  • Спортски

Гласови: 14 18,9%
  • Хорор

Гласови: 5 6,8%
  • Авантури

Гласови: 12 16,2%
  • RPG

Гласови: 14 18,9%

• Вкупно гласачи
    74
Игри со пуцање. .. најмногу ги играм... пошо повеке ме бидува за пукање, имам некој осет. .. играв и стратегии .. ама сеа ретко.

Од многу RPG не можам да ги проверам другите жанрови :kesa:

Abe ja igram puca4i, avanturi i mnogu retko strategii!:violent1::pishtoldz

RPG(Conquer Online) Ја обожавав,ама ја расипаа и не ја играм више,Симулации со Коли(NFS),Пуцачини(Counter Strike) :)

RPG - The one and only, Diablo II: LOD (уште немам сретнато подобра игра од оваа во овој жанр)

RTS - Red Alert 2 (Едвај чекам годинава да искочи тројката)

FPS - Неприкосновена Half-Life 2 (цел серијал)

Racing - (NFS: Undergound 2)

Preku glava od NFSU2

RPG - The one and only, Diablo II: LOD (уште немам сретнато подобра игра од оваа во овој жанр)

RTS - Red Alert 2 (Едвај чекам годинава да искочи тројката)

FPS - Неприкосновена Half-Life 2 (цел серијал)

Racing - (NFS: Undergound 2)

De bre NFS: Undergound 2 ja imam svrteno 4 pati na hard i mi zdosade da ja igram veke!!!:pos2::pos:

Како дете почнав највеќе со стратегии и Point & Click авантури. Играв се освен спортски и со коли. Денес сум стриктно на RPG, со одвреме навреме по немоја стратегија или FPS.
Како Hack & Slash RPG дефинитвно најдобрата, иако ми е веќе смачено од тој тип на карактери (нормално, сите ги украдоа од Diablo). Мада би ја ставил Diablo кецот како оригиналот.

Пуцачина у Прво и Трето лице :)

1. RPG - најчесто (Conquer Online, ја играв секој ден ама сеа ја изјебаа, и поретко играм - плус помалце време имам-пракса, дипломска...)
2. Пуцачини - некад (порано поише си пуцав на Counter, сега веќе и осет изгубив)
3. Стратегии - реткоооо

Пред 5 години мање/више киснев на компјутер со Red Alert, Half Life, Diablo, Unreal Tournament...

Дај кажите некоја нова интересна, да ми ја седнам кога имам време да се занимавам...другариве на Кантер киснат и по дома играат NFS, Менаџер.... Некако не ми е меракот!
Кажите, препорачајте нешто ново, интересно, авантурица некоја добра! Не сум up-to-date со нив! :smir::salut:

Спортски(фифа,пес,фифа стрит ) и авантури(елдер скролс,готик)

Абе сите ги штиклирав .... ц ц ц ц.. Не можев да се решам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom