Кој жанр го преферирате

Кој жанр ви е најомилен?

• Трки и Симулации

Гласови: 19 25,7%
  • Пуцачини (FPS/TPS)

Гласови: 28 37,8%
  • Стратегии

Гласови: 28 37,8%
  • Спортски

Гласови: 14 18,9%
  • Хорор

Гласови: 5 6,8%
  • Авантури

Гласови: 12 16,2%
  • RPG

Гласови: 14 18,9%

• Вкупно гласачи
    74

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Ме интересира кој жанр од 4-те наведени :
Стратегија
Пуцачина
Трки и симулации
Спортови
најмногу го сакате.
Јас лично најмногу си ги сакам стратегиите али бидејќи сега немам време за нив се издувавам на пуцачини.

:violent1: Пуцачина-партизански:pishtoldz

strategii!

gi obozavam igrite Zeus, Poseidon, Pharaoh, Cezar i dr na Impression Games ^_^

Od pucacini...samo DooM. I Counter Strike afkors.

strategii definitivno...tamu... vamu... eve tuka... ajde sega... uste toa...uf sega i toa...e tuka bev...sega....aha...uf ama sum glupa...hmmm....ahaaa...tuka lezel zajakot....aj ushte malku...e ovoj e dobar...eve..hmmmm...ludnica...:kafe:

Пуцаљки дефинитивно, па и останати добри 3D авантури..
На второ место ги ставам спортските игри, односно - фудбалските.
А дефинитивно за најодвратни ги сметам стратегиите. Органски неможам да поднесам кога ќе видам некој како се закоравил со играње стратегија 10 саати.

А кај се авантурите?!

Штиклирав FPS и..

Samara напиша:
strategii!

gi obozavam igrite Zeus, Poseidon, Pharaoh, Cezar i dr na Impression Games ^_^

as well as многу други.. Total War сите (посебно Rome), Hearts of Iron 2!, America.. многу се, ме мрзи (=

И пак.. фалат и авантури и симулации.

Највеќе за возењето,Од секогаш сум ги сакал тие игри и ќе ги сакам.
Иначе најмногу ме нервираат стратегии ама има и исклучоци некои-Командос и Ејџ оф емпајерс

P.Overdrive напиша:
А кај се авантурите?!

Види се обидев што е можно повеќе да ги генерализирам жанровите и авантурите точно е дека неможат да се стават во никоја од горенаведените групи ама се премалку па и да ги ставам покрај Останатите групи. Па решив да не ги ставам за избор иако авантурите се интересни игри јас лично само Grim Fandango ја имам играно и е супер игра.
Се надевам дека ќе имаш разбирање за мојата постапка

Пуцачини со добра прича:pishtoldz
Понекад и авантури.
Сте пропуштиле да стаите и РПГ.

По принцип не играм никогаш игри бидејќи сметам дека се губење време. Многу ми е глупаво кога ќе видам деца што даваат по 100-150 денари за игра! Или кога ги форсираат по списанија, па дури и специјализирани емисии има за игрите, ај ви се молам, ”сајбер спорт на 21-ви век” - ајде и турнири почнаа да организираат за Кантер Страјк!

Досега морам да признам дека ја имам играно само The Sims и беше интересна во почетокот ама после стана здодевна.

Vo posledno vreme sum zavisen na strategii. Age of Empires, Empire Earth, Empires - dawn of the modern world.. Gi mrazev mnoooooooogu, ama ja pocnav AOE i sega sum navlezen vo toj film. Porano na Counter Strike se palev :)

Пуцаљки и тркачки, може и спортски.

Стратегии ми се одбивни, а ме нервира и да гледам некој кога игра стратегија.

Инаку, многу ретко играм. Игра по која сум бил највеќе заразен била Unreal и Kолин Мекри. Кантер пукав ради друштво.

Тркачки на прво место!
Интересни ми се и оние како Battlefield,GTA San Andreas!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom