Prvo mesto e taa zaradi koja dojdov tuka na forum ... vrska nemate znaci od sexualizam cim ne ja glasate gledam
Za ostanati drugi mesta se borat ... onaa sto ima mnogu dobri usni za pushenje ...mary jane mi se cini i bese ime ama posto do sea ne mi se javila tapa e garant
Skrien sexipil iako ne ja gledam so tie ochi nea ima psytisfaction pozdrav do nea :helou:
Mislev deka leandra e nekoj shtih ama izgleda mi e truba ne mi se diga na nea ne znam koj kur Ljupco ja proganjashe tolku
Onaa sto ja izbrkavte imashe mnogu dobri cicki scul girl i taa e sexipilna... moze i dobro se ebe ne znam ...
Al ruka na srce ako ovaa fortune ne e tapa garant u faca dobro se ebe i taa , mada mislam deka e nekoja od onie usedenite so deckovci po 5 godini... al nekako mi lici deka e sexipilna... ama nema da ja ebam nikad taka da zivej zivej :tv:
Mislev i onaa ragaca e nekoja picketina ama zimi kurot i taa e tapa cim bila u solun so nekoj tamu :nenene:
Sexipil hmmm ima po nekoja veleshanka ama kopiljaci se tie ... al ok ribi ne mozam da kazam bas sexipilni po moj vkus
Se na se ne mi se diga bas previshe na ribive na forumot ...starost li e sto li e ne znam al ako mi prati nekoja slobodnii sliki na p.p moze da me demantira otvoren sum za dijalog .
Diskrecija zagarantirana :smir: