Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би рекол дека е до копанот само. Повеќе е до умствените игри и секако - погледот.Најсексуалски батак држи, се слагам.
Bebush - дека ја омажив...
Абе сите останати причини се склопени во два збора... :wink:Причина и пол, скоро две... :nesvest:
Абе кој е доволно паметен ќе скопчи јас што сакам да кажам... донт бери ворис ти... :back:Fantom_oh напиша:Реактив89, еве зошто е секси жената ти, шо не можеше да ја опишиш со повеќе од два збора. :wink:
Некој друг изгледа подобро го знае тоа од тебе. :back:
То ти е исто ко сообраќај, ти седиш на семафор (со мустанг), ама некој друг со фичо ќе си поминит на црвено и си останал ти подзинат...
![]()
Абе кој е доволно паметен ќе скопчи јас што сакам да кажам... донт бери ворис ти... :back:
А за тебеееее... да не сакаш и детална сметка од телефонот да ти дадам?:smir:
Сигурно на форумов не морам целосно да се отворам за некои работи... а тие работи може и најдобро ги знам од тебе кои си ги имам само со личноста која ми е драга, нали?!:smir:
Ако ти не сфаќаш, друг сфаќа... може и трет сфаќа... ама ти братче, можда и не си достоен за истото... така да тејк ит изи:smir:
Енивеј, во Скопје не минеТ на црвено, не поготово фичото... веруви... оти обично гинет тие во фичото:smir:
Шибај дечко... лади:smir:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Терај си филмот, најдобар си, сите те сакет и ти све знајш.:wink:
А не си помислил дека тие работи кои не ги изложуваш на форум некој друг ги знае и подобро од тебе, ама не ги изложува? :smir:
Уствари не сум достоен јас да ти реплицирам. Џабе пишев сеа.![]()
А
Треќо, Скулгрл, ама пошо е банирана, да не се искажвам за џабе.![]()
Така, а??? Леандра, твоја сум од денес.Леандра, пошто е либерална. Поим кој често се меша со „промискуитетна“.
„Сексуалски“ е непостоечки збор.![]()
Џабе ти е ова ... не се извади ... ама ич!:pos2:Најсексуалски батак држи, се слагам.
Убаво и кажа, да знае што изгубила, мамата!:pos2:Не би рекол дека е до копанот само. Повеќе е до умствените игри и секако - погледот.