Кој ви зрачи "најсексуалски" на форумов? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување
па мац,ацид,дивајн,крејзи...не ми текнуваат др

Уф, еден куп има:) А прашањето е на форумот кој зрачи секси, не во рил лајф?
Ако да, Корун - не го знам, ама е убер секси, бар по фотките оставени во хотест:)
Исто така - Леандра, Злобница, еx-machine, Никола...

Причина и пол, скоро две... :nesvest:
Абе сите останати причини се склопени во два збора... :wink:
Шо сеа ќе се мачам да пишам кога можам да опишам во два збора... не за џабе ја омажив јас... :pos: грешам ли?! :wink:

Да бе. :)

Мики, образложи зошо ти зрачи некој најсексуалски. :)
Исто ко јас да речам навивам за тие и тие пошо се најдобри. ЗОШО се најдобри требит да кажам...:smir:

Аидеее, заборајв дек не се иам изјаснето на темава... :nesum:

Најсексуалски ми зрачит бебуш. Прво, she is hotter than hell шо би рекле KISS, и кога е "Hotter Then Hell", my "Heaven's On Fire". Тело гром, фаца исто, а плус има некој поглед што заведува и те тера сите ноќи да ти се "Crazy, Crazy Nights". Понекогаш ме тера да си помислам that she pulls the trigger of my "Love Gun", and I would "Shout It Out Loud". :back:

Реактив89, еве зошто е секси жената ти, шо не можеше да ја опишиш со повеќе од два збора. :wink:
Некој друг изгледа подобро го знае тоа од тебе. :back:
То ти е исто ко сообраќај, ти седиш на семафор (со мустанг :pos:), ама некој друг со фичо ќе си поминит на црвено и си останал ти подзинат... :kafe:

П.С. Ако нешто ви е нејасно, пишете ги деловите во наводници во јутјуб срчбарот, песни од KISS се, и слушајте текст. Ако ви е појасно, супер, ако не, не сум јас криф. :pipi:

Исто, The Bitch охриѓанката. Ретко кој ја знајт Катја, а иако тро поголемка е од мене, уште од основно си викав „Шо симпатично момиче, само ако дознајт сестра и дек така мислам ќе ме бијат“. Сестра и ја викет Роки, пошо ко Роки Балбоа е и во став и во тепање. Ама не е то темата.
Иако го напушти форумот, ко ќе ја видам секогаш зрачит со сексуалност пустинката...

Треќо, Скулгрл, ама пошо е банирана, да не се искажвам за џабе. :)

Fantom_oh напиша:
Реактив89, еве зошто е секси жената ти, шо не можеше да ја опишиш со повеќе од два збора. :wink:
Некој друг изгледа подобро го знае тоа од тебе. :back:
То ти е исто ко сообраќај, ти седиш на семафор (со мустанг :pos:), ама некој друг со фичо ќе си поминит на црвено и си останал ти подзинат... :kafe:
Абе кој е доволно паметен ќе скопчи јас што сакам да кажам... донт бери ворис ти... :back:
А за тебеееее... да не сакаш и детална сметка од телефонот да ти дадам?:smir:
Сигурно на форумов не морам целосно да се отворам за некои работи... а тие работи може и најдобро ги знам од тебе кои си ги имам само со личноста која ми е драга, нали?!:smir:
Ако ти не сфаќаш, друг сфаќа... може и трет сфаќа... ама ти братче, можда и не си достоен за истото... така да тејк ит изи:smir:

Енивеј, во Скопје не минеТ на црвено, не поготово фичото... веруви... оти обично гинет тие во фичото:smir:

Абе кој е доволно паметен ќе скопчи јас што сакам да кажам... донт бери ворис ти... :back:
А за тебеееее... да не сакаш и детална сметка од телефонот да ти дадам?:smir:
Сигурно на форумов не морам целосно да се отворам за некои работи... а тие работи може и најдобро ги знам од тебе кои си ги имам само со личноста која ми е драга, нали?!:smir:
Ако ти не сфаќаш, друг сфаќа... може и трет сфаќа... ама ти братче, можда и не си достоен за истото... така да тејк ит изи:smir:

Енивеј, во Скопје не минеТ на црвено, не поготово фичото... веруви... оти обично гинет тие во фичото:smir:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Терај си филмот, најдобар си, сите те сакет и ти све знајш.:wink:

А не си помислил дека тие работи кои не ги изложуваш на форум некој друг ги знае и подобро од тебе, ама не ги изложува? :smir:

Уствари не сум достоен јас да ти реплицирам. Џабе пишев сеа. :toe:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Терај си филмот, најдобар си, сите те сакет и ти све знајш.:wink:

А не си помислил дека тие работи кои не ги изложуваш на форум некој друг ги знае и подобро од тебе, ама не ги изложува? :smir:

Уствари не сум достоен јас да ти реплицирам. Џабе пишев сеа. :toe:
Шибај дечко... лади:smir:
И така незнаеш за шо се работи:smir:

од она што сум прочитал на одредени теми..леандра:) znae duri i кога не се исказува експлицитно да те донесе до други мисли :)

А
Треќо, Скулгрл, ама пошо е банирана, да не се искажвам за џабе. :)

Ej, дабе..кај е оваа? не дека ми беше хот (добро...ај беше, али не по постовите, во псотовите секогаш имаше доза на демагогија, нповремено само некој зборк е се испуштесе инаку...претерано примерна, за да биде вистинита :) и нормално хоти:) ) , али беше нешто како ЧИР-лидер на форумот, мислам...БАН, што толку лошо направила, ја мислев дека таа е главна на форумот, да не се случи револуција, превласт некоја ?:) офф топик..ама лјубопитен сум, зачуден...

tie pichinja sho beva eptn ebozovni na forumov, vishe gi nema...rasprskani se po drugi forumi i bashka izliteni veke...

inche shoznam, vaka po postoite, nesho Leandra si go bara stalno, i Lavanda se istaknue u zadnje vreme, a i ada tuka nekade e... mada ada, se glea deka apstinirala dolgo vreme, ali nema veze pak zrachi koa ke prsne, po nekoj post nanekade, ne bi ja izbacil od tuka i Fortune, posho ona e dokazana kao sex simbolka na forumov, ali nesho posebna nekoja pichketina ili drolja nema bash sea...

ako se pojavi takva, ke butnam tuka neso...pak...

Леле што најдов!
Леандра, пошто е либерална. Поим кој често се меша со „промискуитетна“. :icon_lol:
„Сексуалски“ е непостоечки збор. :icon_lol:
Така, а??? Леандра, твоја сум од денес.

Најсексуалски батак држи, се слагам.
Џабе ти е ова ... не се извади ... ама ич!:pos2:

Не би рекол дека е до копанот само. Повеќе е до умствените игри и секако - погледот.
Убаво и кажа, да знае што изгубила, мамата!:pos2:

Иначе ќе му реплицирав и на Ганимед ... грд јазик имаш дечко и би те прогласила за форумџија кој зрачи најнесексуалски ...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom