Кој ви е омилен дел од денот?

• Креатор на темата Креатор на темата moni <3 real
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерта! Ако се работи за работни денови, значи на крајот од денот ми се завршени 99% од сите обврски за тој ден, можам да се одмарам во конфорот на мојата соба и да уживам... а доколку се работи за викенд се разбира забава, дискотеки... Вечерта ми е дефинитивно најомилена и во тој период се чувствувам посебно, најубавооо :vozbud:

Најмногу - изгревањето и заоѓањето на сонцето. Најмалце - утрото. Но ако знам како да си го исполнам денот со убави работи, тогаш целиот ден ми е прекрасен. :)

кога се стемнува ... најтивко и најмирно а може и да стане најбурно :)

Кога ќе си дојдам од школо , се оптегнувам на столче и уклучувам Кајгана и се релаксирам.

за време на викенд сабајле дефинитивно. си лежам до 12-13 саатот уживанции, преку недела од кога ќе дојдам од школо, а пак за лето навечер убајни :pipi:

Утрото! Кога ќе се разбудам ми е најубав дел од денот :vozbud:

:back: :back: :back:

vecer. Koga pocnuva da se potamnuva :)

Раните утрински часови кога небото полека почнува да се осветлува, кога полека планините се оцртуваат и кога со поглед можам да ги одделам од небото, кога полека се зачестуваат звуците на живот што доаѓаат низ отворениот прозорец, кога се раздвижува градот. Едноставно, кога можам да кажам дека сум дочекал уште еден ден. Е тоа е мојот најомилен дел од денот.:wink:

утрото... посебно ако е пролетно, сончево и топло мммммммм каква романтика!

ме опоравува од сите нервози :smir:

Сакав да пишам: сабајле кога палам цигара коај идам накај школо, ама ова ме премисли:

кога се стемнува ... најтивко и најмирно а може и да стане најбурно :)

:wink:

После 16:00 часот најопуштен дел од денот, си спремам храна, си гледам филмови..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom