Kој ви е омилен алкохолен пијалок?

каков алкохол највише локате?

• Вкупно гласачи
    1.218
Пивце...поготово на гага :)
Ама и водка...а многу закон е...
Уствари Absint...кој пробал знае шо зборувам...40 тревки :)(не е дрога)

Омилена ми е водката, а на второ место би ги рангирал коњакот и лозова домача ракија... мх, мх, поготово у кафана уз песни на Тома Здравковиќ ракија клиза ненормално :cug:

Mac)) напиша:
Абе од Абсинтот уште ме можам да си ја средам главата бе! дај не зезај! :nesum:
убаво си кажа ти за пивото и за вотката!

Mac)) напиша:
Јас сум пиела Абсинт. На одмор си купивме цело литро(прилично е скапо) и после можеш да замислиш! :cug: Многу е јако тоа бе, не ми се свиѓаше баш. Се сомневам дека некогаш пак ќе пробам!

doti4nata напиша:
PIVO! VODKA! i moze konjak ili tekila...

pa sakam od ovaa lista da ja izbrisam tekilata prokleta,a da dodadam martini...i neznam kaj mi bil pametot sto ne sum stavila crveno vino:lud:

pa se pretpocitaat beli pijacki. vodka i uzo naj naj i sekoj koktel so moze da se iskombinira so niv.a pivo ne spominjam....
se podrazbira!

koga sme kaj kokteli od beli ili tako zvani bistri pijacki
recommend: Gin + Fanta Shokata

Кај ми е узотоооо...не е фер тоа е нешто најдобро,башка ако го смешаш со Кока Кола исто како бомбони Бронхи да јадеш,ви текнува:poss:

Многу слатко би испила чаша ладно ама баш ладно пиво во овие горештини!Го сакам пивото посебно во лето!Ја нема маргаритката (коктел) која исто така ја обожавам во лето.
Сакам да мезам со узо!
Ова сега ,а кога ќе залади ќе пишам пак кој пијалок ме импресионира:)

nemam pieno vino veke 3 ipol godini.kako mi se javi merak da zdrvam edna casa ladno belo vince!

Вино афкорс, најдобар најпелмените алкохолен пијалок

Сносшти пробав еден коктел наречен неостварена љубов ми се допадна ептен.... и засега тој ми е омилен пијалок:poss:

Ама заборавив да кажам дека и bacrdy Breizer е стварно јакооооо

Screaming Orgazam Закон коктел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom